Jump to content

Trei copii, intoxicaţi cu fum în urma unui incendiu


dcp100168

Recommended Posts

Trei copii, intoxicaţi cu fum în urma unui incendiu

Trei copii cu vârste cuprinse între doi şi trei ani au ajuns, vineri, la Spitalul de Pediatrie din Galaţi după ce au inhalat fumul provenit de la un incendiu izbucnit într-o garsonieră din vecinătatea locuinţei lor. Cei trei copii s-au intoxicat uşor cu fum după ce o garsonieră nelocuită din vecinătate a luat foc vineri, la prânz, din motive deocamdată necunoscute. La faţa locului a intervenit o autospecială a pompierilor şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. "Cele două echipaje au preluat o mamă cu doi copii gemeni, de doi ani şi jumătate, şi un al treilea copil, de aproximativ doi-trei ani, însoţit de mama sa. Micuţii prezentau semne de intoxicare uşoară spre medie", a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulaţă Galaţi. Cei trei au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie Galaţi, unde au primit primele îngrijiri, copiii fiind apoi internaţi împreună cu mamele lor, pentru a sta sub supravegherea medicilor câteva zile.

Trei copii intoxicaţi cu fum

Trei copii au ajuns, astăzi, la Spitalul de Pediatrie din Galaţi intoxicaţi cu fum. Asta după ce un apartament din blocul în care locuiesc micuţii a fost cuprins de flăcări. Copiii au suferit intoxicaţii uşoare şi au fost internaţi, dar starea lor este bună şi medicii spun că îi vor trimite acasă în scurt timp. Alţi circa 15 locatari ai blocului au fost afectaţi de fumul gros care le-a intrat în case. Unii dintre ei au suferit chiar atacuri de panică, iar pompierii au fost nevoiţi să-i scoată din locuinţe pe geamuri. Incendiul a fost declanşat de un scurtcircuit produs la etajul doi al blocului, într-un apartament în care nu se afla nimeni în acel moment.

http://www.realitatea.net/galati--trei- ... 83071.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.