Jump to content

Liviu Stoicescu - Doctor Honoris Causa la Constanţa


dcp100168

Recommended Posts

Liviu Stoicescu - Doctor Honoris Causa la Constanţa

Educaţia reprezintă unul din cele mai importante domenii, pentru orice stat şi pentru orice sector de activitate. În aceste condiţii, nu este de mirare că majoritatea instituţiilor de învăţământ superior fac tot posibilul pentru a-şi îmbunătăţi tehnicile de predare şi baza materială. Printre instituţiile preocupate de îmbunătăţirea activităţii proprii se numără şi Academia Navală „Mircea cel Bătrân” (ANMB) din Constanţa. În acest sens, conducerea ANMB a semnat, vineri, un protocol de colaborare cu reprezentanţii Academiei Navale din Polonia.

Tot vineri, la nivelul ANMB a avut loc festivitatea de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa prof. univ. dr. ing. Lorin Cantemir, de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi şi prof. univ. dr. ing. Liviu Stoicescu, de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi. Activităţile de vineri au avut loc în cadrul evenimentelor organizate pentru a marca 140 de ani de funcţionare a ANMB.

telegrafonline.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.