dcp100168 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Sens giratoriu în Intersecţia Fără RostIntrată deja în folclorul urban al Galaţiului, înjurată sau luată în băşcălie de şoferi şi nu numai, condamnată pentru accidente, criticată şi ironizată, Intersecţia Fără Rost (IFR) a început, după atâta amar de vreme, să capete un sens. Primăria municipiului a amenajat la intersecţia străzilor Basarabiei, Nae Leonard şi Tecuci un sens giratoriu, e drept, provizoriu, care asigură fluidizarea şi o mai mare siguranţă a traficului. Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Galaţi, Mihai Costache, există şi o soluţie definitivă pentru această zonă, care va descongestiona traficul şi va reduce numărul posibilelor accidente.viata-libera.ro
LaurX82 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) Hmmm interesant Era bine sa mute si statia de tramvai acolo in mijloc, nu mai incurca pe nimeni. S-a dat drumul si la cel din micro 13, dar uni soferi tot ca inainte merg, am oprit si eu care eram in sens ca sa nu ma loveasca ... dar... Edited November 25, 2012 by LaurX82
djabar1523 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Pentru sensul giratoriu din IFR am si eu o intrebare: se acorda sau nu prioritate tramvaielor?
AndreiM Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 S-a dat drumul si la cel din micro 13, dar uni soferi tot ca inainte merg, am oprit si eu care eram in sens ca sa nu ma loveasca ... dar...În Micro 13 și eu am rămas uimit când un tractor a luat-o tot pe varianta veche și mergea el așa de bine că nu i-a păsat că alții au lăsat urme de cauciuc pe asfalt din cauza lui.
Recommended Posts