Jump to content

A murit după ce un client i-a aruncat cu o cană în cap


dcp100168

Recommended Posts

A murit după ce un client i-a aruncat cu o cană în cap

Patronul unui bar din comuna gălăţeană Cudalbi a murit după ce un client a aruncat cu o cană în el. Bărbatul în vârstă de 45 de ani se afla în restaurantul său când a intrat un individ în stare de ebrietate. Tânărul s-a aşezat la o masă şi la un moment dat a aruncat cu cana din care băuse vin. Obiectul l-a nimerit pe patron în cap.

„Omul a căzut brusc din picioare şi a intrat în stop cardio-respirator. S-a intervenit imediat pentru resuscitarea lui, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. Cana l-a lovit pe bărbat în spatele urechii, zona foarte sensibilă”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii au preluat cazul şi l-au reţinut pe individul de 25 de ani. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă şi riscă să stea 25 de ani în închisoare pentru gestul său necugetat.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Din culpa? Adica n-a vrut sa-l omoare, nu? A vrut sa-l mangaie, sa-l sperie, sa viseze urat... N-a facut-o cu intentie si nu si-a dat seama de rezultatul faptei sale... Nuuu... Era beat. "Dumnezeu" i-a luat mintile! Sau Bachus...

Parerea mea: legi de tot rahatul.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.