dcp100168 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 În etapa a XIX-a, Sâmbătă, 8 decembrie, ora 20.30, Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi, DigiSport
dcp100168 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Oţelul vrea să bată în Giuleşti!Oţelul vrea să-şi revină după eşecul lamentabil suferit în faţa ieşenilor printr-un succes în faţa giuleştenilor. Echipa gălăţeană poate profita de problemele grave cu care se confruntă clubul giuleştean. „Am fost mereu cu un pas în urma adversarului în partida cu ieşenii. Practic nu puteam obţine mai mult după modul în care am evoluat. Sper să reuşim să ne revanşăm în Giuleşti deşi va fi foarte greu. Întâlnim o echipă care se află în criză de rezultate ca şi noi. Trebuie să avem o evoluţie foarte bună pentru a ne impune!”, a declarat Narcis Răducan. Rapidul a intrat în insolvenţă, astfel că Oţelul va avea în faţă o echipă muribundă pe care în mod normal trebuie să o învingă.presagalati.ro
dcp100168 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Narcis Răducan: Nu ştim cum vor reacţiona jucătorii Rapidului la problemele financiare pe care le auDirectorul general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, joi, că partida cu Rapid, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, nu va fi una uşoară, deoarece nu ştie cum vor reacţiona jucătorii formaţiei giuleştene la problemele financiare cu care se confruntă gruparea bucureşteană. "Nu va fi un meci simplu pentru nicio echipă, au jucători valoroşi şi nu ştim care va fi reacţia lor la problemele financiare cu care se confruntă. Rapidul are un public care susţine echipa necondiţionat, aşa că meciul va fi unul important şi nu trebuie neglijat. Avem şansa noastră şi capacitatea de a reuşi un rezultat bun, chiar dacă momentan nu ştim care este faţa reală a echipei", a spus Răducan, transmite corespondentul MEDIAFAX.Antrenorul Viorel Tănase speră ca Oţelul să recupereze la Rapid punctele pierdute acasă în meciul cu CSMS Iaşi. "Am analizat ce s-a greşit la jocul precendent, atât tactic cât şi din punct de vedere al atitudinii, nu cred că asta a fost adevărata faţă a echipei, am demonstrat la partidele cu miză că ne putem concentra. Întâlnim un adversar valoros care a obţinut cinci victorii pe teren propriu, dar avem forţa de a scoate un rezultat bun şi de a mai spăla din ruşinea de etapa trecută. Ne vom bate să câştigăm punctele pierdute acasă, trebuie să profităm de situaţia Rapidului", a subliniat Tănase.La Oţelul, Gabriel Paraschiv şi Bruce Inkango vor reveni după accidentări, în timp ce Milan Perendija şi-a ispăşit etapa de suspendare.
dcp100168 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Echipele probabileRapid: Albuţ - Al. Coman, Oros, Abrudan, Bozovic - N.Grigore, Pavlovic - Roman, Teixeira, Herea - Pancu; Antrenor: Marian Rada;Oţelul: Brăneţ - Râpă, Sârghi, Perendija, Murgoci - Giurgiu, Neagu - L.Iorga, Stromajer, Viglianti - Pena; Antrenor: Viorel Tănase.
dcp100168 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi 2-3Formaţia Rapid a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, în care gruparea giuleşteană a rămas în inferioritate numerică în minutul 58 şi jucătorul oaspeţilor, Marius Pena, a reuşit un hattrick. Golurile au fost marcate de Herea '29 şi Ioniţă '53 pentru Rapid, respectiv Marius Pena '31, '39, '63 pentru Oţelul.1-0: Oros îi pasează lui Herea, care deschide scorul cu un şut de la aproximativ 6 metri;1-1: Iorga centrează de pe dreapta, iar Pena înscrie cu capul din nouă metri;1-2: Pena înscrie profitând de greşelile în lanţ ale lui Rui Duarte şi Albuţ;2-2: Roman execută o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Ioniţă înscrie de la aproximativ opt metri;2-3: Pena reuşeşte tripla cu un şut la colţul lung, de lângă Oros.Rapid a rămas în inferioritate numerică, în minutul 58, când a fost eliminat Walace pentru un fault la Paraschiv.Rapid: Albuţ - Rui Duarte (Walace '46), Abrudan, Oros, Bozovici - Teixeira (Renan '85), Grigorie - Roman, Pancu, Herea (Milisavljevici '77) - Al. Ioniţă I. Antrenor: Marian Rada.Oţelul Galaţi: Brăneţ - Râpă, Sîrghi, Perendija, Ljubinkovici - Iorga, Filip, Giurgiu, Băjenaru (Viglianti '79) - Paraschiv (Inkango '67, Didi '88), Pena. Antrenor: Viorel Tănase.Cartonaşe galbene: Roman '42, Pancu '90+1 / Sîrghi '60, Ljubinkovici '75, Brăneţ '90+2. Cartonaş roşu: Walace '58Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Sebastian Gheorghe, Ciprian Danşa (asistenţi) - Dragoş Teodor (rezervă). Observatori: Victor Berbecaru, Alexandru Boc.La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.
dcp100168 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Tănase: "Mă aşteptam la un rezultat pozitiv, am ştiut să profităm de situaţia din Giuleşti"Viorel Tănase spune că elevii săi au ştiut să profite de situaţia de la Rapid şi speră că jucătorii să se refacă rapid pentru meciul de Cupă cu Petrolul, partidă ce se va disputa la mijlocul săptămânii viitoare. "Am reuşit să trecem peste umilinţa cu CSMS Iaşi, aveam mare nevoie de aceste puncte. Am făcut un joc bun şi cred că diferenţa putea fi mai mare. Pena este un atacant de valoare, îl felicit şi mă bazez pe el. Mă aşteptam la un rezultat pozitiv, am ştiut să profităm de situaţia din Giuleşti. Ne aşteaptă un joc dificil cu Petrolul în Cupă, ne dorim foarte mult să câştigăm. Cupa este un obiectiv pentru noi, este cel mai scurt drum către o cupă europeană", a declarat Viorel Tănase la DigiSport.prosport.roRada: Jucătorii sunt cu psihicul la pământ, în aceste condiţii nu pot avea rezultateTehnicianul echipei Rapid, Marian Rada, a declarat sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 2-3, că.acesta este cel mai greu sezon de când este la gruparea giuleşteană şi că jucătorii sunt "cu psihicul la pământ". "A fost un meci pe care nu mă aşteptam să îl pierdem. Se pare însă că jucătorii mental nu au fost conectaţi la joc. Îşi fac probleme pe ce cale o vor apuca, sunt cu psihicul la pământ şi în aceste condiţii nu pot avea rezultate. E cel mai greu sezon de când sunt eu la Rapid. Toată lumea e supărată iar eu cred că sunt cel mai supărat pentru că nu am reuşit să fac ceva în această perioadă de criză. Se pare că mulţi jucători vor să părăsească echipa în iarnă. Noi ne-am făcut o listă cu jucători care pot face pasul de la echipa a doua la prima echipă, dar şi aceia trebuie să se integreze, să facă o pregătire adecvată, pentru că este o diferenţă mare între Liga a III-a şi Liga I", a spus Rada.mediafax.ro
Recommended Posts