Jump to content

Functionarii de la Taxe si impozite locale


gelu

Recommended Posts

Nu mai stau in Galati de cateva luni, dar din pacata nu am putut sa-mi iau si apartamentul cum mine atunci cand am plecat.

In momentul in care am plecat am fost la taxe si impozite sa platesc impozitele si taxele tampite scornite de alesii nostri (de habitat, de catei, de cai verzi pe pereti etc).

Platesc si intreb: asta-i tot? toooooooot imi raspunde o "doamna" de la ghiseu.

Dupa juma de an imi trimit notificare ca am de platit 1 milion jumate pentru ca nu am platit taxa de habitat pe 2012 ca au facut verificari si la adresa de domiciliu figureaza 3 persoane. Dar notificarea nu o trimit la domiciliu ci la adresa parintilor care nici ei nu mai stau in Galati.

Am stat doi ani in apartamentul meu periada in care am platit impozite si taxe pe adresa respectiva.

Sun la ei si-mi raspunde o alta "doamna" care sictirita si printre molfaituri imi spune ca e o eroare in calculator si ca tre sa ma duc la ei cu buletinul si adeverinta de la asociatia de proprietari si inca ceva. Mi s-a incetosat mintea. Trebuie sa fac un drum iarna de peste 500 km doar ca sa desluseasca aia o eroare a unui functionar prost?! doar dac imi platiti transportul. Functionara statului se supara si-mi tranteste telefonul in nas. Nu pot decat sa o gratulez, in gand, "curva proasta!"

Acu vad cum fac sa ajung la taxe sa clarific problema dar sigur se lasa cu taraboi.

Nu pot sa inteleg cum daca iti dai seama ca daca ai rahaturi in calculator singuiul vinovat este ala de opereaza in aplicatii si in consecinta ar trebui sa-si rezolve singur neroziile si nu sa puna lumea pe drumuri!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.