Jump to content

Agenţi de pază bătuţi în plină stradă


dcp100168

Recommended Posts

Agenţi de pază bătuţi în plină stradă

Trei agenţi de pază au ajuns la spital cu multiple lovituri pe tot corpul după ce mai mulţi indivizi i-au atacat cu răngile. Cei trei bărbaţi de 27, 50 şi 53 de ani abia ieşiseră din post, când pe strada Basarabiei, mai mulţi indivizi înarmaţi cu răngi au sărit asupra lor.

„Eu am reuşit să scap pentru că am fugit, dar ceilalţi doi colegi ai mei, au fost bătuţi mult mai rău. Unul dintre ei are mâna în ghips, iar altul a fost lovit în cap şi a fost internat în spital. Au fost şi cei de la poliţie şi ambulanţa care ne-au adus la spital. Doar colegul lovit în cap a rămas internat, eu şi celălalt coleg am primit tratament, dar am refuzat să rămânem în spital. Eu am de gând să îmi scot certificat medico-legal şi să depun plângere. Îi ştim pe cei care ne-au atacat, sunt din zona străzii Garofiţei care mereu fură fier vechi de la halda de zgură. Cred că ne-au urmărit pentru că ştiu că noi păzim acea zonă şi au făcut-o din răzbunare deoarece, ultima oară, au încercat să rupă un gard şi să ia nişte utilaje care erau păstrate în incintă, dar nu au reuşit”, povesteşte una dintre victime.

Deşi au fost bătuţi fără milă, niciuna din cele trei victime nu a depus plângere la Poliţie.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Răzbunare sângeroasă a unor "talibani" împiedicaţi să intre cu forţa în Combinat

Bătaie cu răngile în zona Intersecţiei Fără Rost! Protagonişti, trei agenţi de pază, angajaţi ai firmei de securitate a Combinatului, şi patru indivizi cu strânse legături printre hoţii de fier vechi, care îşi fac veacul pe strada Garofiţei.

Altercaţia, care a durat nu mai mult de câteva minute, s-a produs luni seara, imediat după ce agenţii de pază au coborât din convenţia care îi adusese la General din Combinat. "Eu şi colegii mei mergeam dinspre General, unde ne-a lăsat convenţia, spre Intersecţia Fără Rost, ca să luăm tramvaiul şi să mergem fiecare la casa noastră. Ne-am trezit înconjuraţi de patru inşi care au început să ne lovească cu nişte răngi. Eu am reuşit să scap şi am fugit înapoi spre General, unde era un echipaj de la Rutieră şi i-am rugat să sune la 112", susţine Marius Luca, de 27 de ani, unul dintre agenţii bătuţi.

Tânărul crede că atât el cât şi colegii săi au fost luaţi de ochi de indivizi după ce, cu câteva ore mai devreme, i-au împiedicat să dea buzna pe platforma siderurgică. "În jur de 17.30, când eram la serviciu, i-am oprit să spargă gardul. Erau mai mulţi atunci şi vroiau să intre în Combinat. Sunt nişte indivizi care sunt în legătură cu unii de pe Garofiţei", explică Marius Luca.

Tânărul s-a prezentat marţi dimineaţă la Serviciul de Medicină Legală ca să-şi scoată certificat. Susţine că are mai multe leziuni la membre şi torace şi că este singurul care va face plângere. Ceilalţi agenţi agresaţi, un bărbat de 40 de ani, care s-a ales cu o mână ruptă, şi celălalt, de 53 de ani, internat la Neurochirurgie cu mai multe traumatisme la cap, nu vor să facă plângere, unul dintre ei intenţionând chiar să-şi dea demisia de la firma de pază.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.