Jump to content

Balastierele de Siret, scoase la licitaţie


dcp100168

Recommended Posts

Balastierele de Siret, scoase la licitaţie

Administratia Bazinala de Apa Prut - Barlad organizeaza, astazi, o licitatie publica pentru inchirierea unor terenuri situate in albia minora a raurilor Prut si Siret, pe raza judetelor Botosani si Galati, care are ca destinatie exploatarea balastului. Suprafata totala a acestor terenuri este de peste 6 de hectare si sunt situate pe malul Prutului si Siretului, cu suprafete cuprinse intre 0,5 si 1,5 hectare.

Valoarea minima de la care porneste licitatia pentru inchirierea unui teren situat in albia minora este de 0,54 lei pentru un metru patrat inchiriat, mai mare decat valoarea de anul trecut, de 0,051 lei. Participantii la licitatie vor trebui sa achite o garantie echivalenta cu 10 la suta din valoarea minima a chiriei anuale pentru fiecare teren.

Pietrisul ce urmeaza sa fie excavat din albiile minore ale Prutului si Siretului vor avea destinatii diferite, in functie de calitatea materialului. De exemplu, balastul din albia Prutului va fi folosit in special pentru pietruirea drumurilor, fiind de calitate inferioara, iar cel de pe Siret, superior, va fi utilizat mai mult in constructii.

Zonele care vor fi scoase la licitatie sunt Pescarus 1, cu 6.000 metri patrati, perimetru situat pe raul Prut in judetul Botosani, Malureni 14, cu 6.510 metri patrati si Malureni 13, cu 5.867 de metri patrati, ambele perimetre situate pe raul Siret, in judetul Galati.

botosani.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.