Jump to content

Abonaţii Digi din Galaţi, înşelaţi de necunoscuţi


dcp100168

Recommended Posts

Abonaţii Digi din Galaţi, înşelaţi de necunoscuţi

RCS & RDS îşi informează abonaţii că persoane rău intenţionate, împotriva cărora compania va formula plângere penală, desfac plicurile cu facturile RCS & RDS şi inserează mesaje false legate de o falsă extragere a 1.000 de abonaţi din baza de date a companiei, pretins câştigători ai unor sume de bani. Conform acestor informări, clienţilor companiei li se indică să sune la un număr de telefon, unde li se cer bani şi numere de conturi şi carduri, sub pretextul că aceste date sunt necesare pentru ca ei să poată ridica premii în valoare de mii de euro.

Compania atrage atenţia clienţilor săi că:

  1. RCS & RDS nu a transmis în niciun moment o astfel de informare către abonaţi.
  2. RCS & RDS nu derulează în acest moment tombole şi promoţii cu premii constând în bani. Ca atare, oricine vă oferă astfel de premii, nu are legătură cu RCS & RDS.
  3. RCS & RDS nu solicită sume de bani pentru oferirea unui premiu şi nu cere date despre numere de conturi bancare, numere de carduri sau alte date de tipul acesta.
  4. În cazul tombolei sau promoţiilor, RCS & RDS anunţă permanent câştigătorii prin mijloacele interne de comunicare (site-urile companiei, posturile sale de televiziune, etc.).
  5. În cazul tombolei sau promoţiilor, RCS & RDS contactează direct câştigătorii premiilor şi nu indică câştigătorilor să sune pentru aflarea premiilor.

Compania solicită abonaţilor să anunţe imediat în cazul în care le este violată corespondenţa, respectiv să semnaleze faptul că le-au fost desfăcute plicurile cu facturi: sunând compania la numărul 0336 400 414 sau contactând imediat cea mai apropiată secţie de Poliţie.

De asemenea, RCS & RDS mai precizează că în acest moment desfăşoară o tombolă de Crăciun, la care participă automat toţi abonaţii Digi. Câştigătorii sunt anunţaţi permanent pe http://www.rcs-rds.ro/tombola şi pe posturile de televiziune Digi: Digi24, Digi Sport 1, 2 şi 3, Digi World, Digi Life şi UTV.

ziarulsemnal.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.