dcp100168 Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Haitele din jurul Spitalului Judeţean i-au băgat pe oameni în sperieţiRotaru Costel ne semnalează, într-un e-mail trimis pe adresa redacţiei, că haitele de câini au invadat zona din jurul Spitalului Judeţean şi le-au băgat frica în sân tuturor locuitorilor, dar şi trecătorilor. Bărbatul spune că, deşi autorităţile au cunoştinţă de problemă, nu s-a luat nicio măsură. Iar oamenii sunt terorizaţi de prezenţa patrupedelor, din ce în ce mai multe şi mai violente. „Ne confruntăm cu problema câinilor de la spital de mai mult timp, dar acum sunt mai mulţi şi mai periculoşi, atacă pe oricine. E o haită de vreo 15 câini, atâţia am reuşit eu să număr, copiii se sperie şi nu intervine nimeni. Şi fiicei mele, care are 21 de ani, îi e teamă şi merge cu frică înspre casă, zilnic. Câinii nu stau doar la intrarea din spate, cea pentru maşini, ei se găsesc în număr mare şi la Primiri Urgenţe. Seara este foarte periculos, pentru că strada nu e circulată. Soţia mea a vorbit cu domnul Bacalbaşa şi cu consilierii lui Marius Stan înainte de alegeri, ambele părţi au promis că se va rezolva problema, dar după atâtea luni nu s-a văzut niciun rezultat. Nimeni nu spune nimic şi nimeni nu rezolvă nimic. Este vorba de un spital, la urma urmei. E normal să fie înconjurată de câini o instituţie în care curăţenia este primordială? Sperăm că cineva ne aude şi există rezolvare la această problemă.”viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Ha, ha... chiar ieri erau cativa ce stateau fix la intrare! Spiritul lui Bacalbasa inca mai bantuie spitalul...PSIn in apropiere de piata centrala, la intersectia dintre Tecuci cu Traian sunt vreo 12 javre organizate in haita ce se leaga de tot ce trece. Inclusiv de alte potai dimpreuna cu stapanii din dotare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 (edited) Nu e normal sa fie inconjurat de caini liberi un spital unde programul e Non-Stop. Rezolvarea problemei: Portarul e datoria lui. Nu e platit sa stea doar la poarta ci sa si aiba grija de institutie. Sa le faca custi, sa ii lege cu lanturi, sa ii hraneasca sa aiba grija de ei si sa ii scoata din lant la nevoie cand vine vre-un tampit cu arma in mana fie ea de foc sau arma alba gen cutit, topor, sau altceva. Edited December 18, 2012 by George Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviudeep Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Nu stiu ce cauta cainii la spital si mai ales in spital. Trebuiau demult luati de acolo... Probabil inca n-au sarit la vreunu pe acolo si sa se insire dupa ei... Unu nu mai ramane!! ) Edited December 21, 2012 by silviudeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 E de speriat acei caini, azi am trecut pe acolo si latra la oameni chiar se arunca, doar oameni treceau pe strada nici nu intra in curtea spitalului... Cred ca sunt cu un scop acei caini, sa mai aiba clienti spitalul... George, ar fi bine daca tot iubesti caini MAIDANEZI, cei de la spital sunt maidanezi nu a spitalului, pot sa vi cu o duba si sa ei toti caini maidanezi sa ii duci la Braila Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviudeep Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) LaurX82 foarte multi sunt "iubitori" de animale virtual, desigur Iti sustin si eu ideea, sa-i ia pe toti acasa... Ehh pana vor musca sau vor sari pe cineva "nepotrivit" si o sa-i alinieze pe toti... Lasand gluma, chiar ar trebui luati. Chiar e nevoie sa muste sau sa omoare pe cineva pana se vor lua masuri? Nu e normal sa fie "folositi in scop comercial" Edited December 21, 2012 by silviudeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Cu acei caini nici nu poti intra in curtea spitalului sa te duci la bolnav De frica sa nu....doamne fereste, inconjori pe la policlinica. cred... Azi ma speriam de ei la cum se arunca la oameni, la copii care trecea pe acolo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Daca as fi avut duba... Nu am nici duba nici carnet de conducere. Daca as fi avut duba nu as fi stat degeaba in fata pc-ului As fi mers la tara sa bat din poarta in poarta cine are nevoie de caine de paza . S-ar fi gasit o multime de doritori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 parerea ta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts