Jump to content

Starea Civilă se mută în foaierul Teatrului Dramatic


dcp100168

Recommended Posts

Starea Civilă se mută în foaierul Teatrului Dramatic

Veşti bune pentru mirii din Galaţi. Cununiile nu se vor mai oficia la parterul blocului A4, de lângă Piaţa Centrală, ci într-un spaţiu mult mai generos şi potrivit. Priveliştea dezolantă a intersecţiei cu şină de tramvai din strada Traian, trotuarele stricate, sala de oficiere, holul strâmt de la blocul A4 şi lipsa locurilor de parcare, vor deveni doar o amintire.

După postul Crăciunului, cuplurile de îndrăgostiţi vor spune „Da” şi se vor săruta în foaierul Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. O veste bună primesc şi locatarii din zonă, care nu vor mai fi deranjaţi de zgomotul acordeoniştilor şi celebrele urări ale lăutarilor:„Mulţi ani trăiască!” şi „Naşule, măria ta!”.

„Am primit multe reclamaţii de la gălăţeni, motiv pentru care am decis să mutăm Starea Civilă în foaierul Teatrului Dramatic. Acolo, la blocul A4, nu era un spaţiu potrivit pentru oficializarea căsătoriilor. Tarifele vor fi aceleaşi, nu vor fi modificate. Pe lângă foaierul teatrului, o altă locaţie la care ne gândim ar fi Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii”, a spus primarul Marius Stan.

Nu se ştie, deocamdată, dacă vor fi mutate şi birourile unde se depun actele de căsătorie. Cum la Teatrul Dramatic nu este loc, cel mai probabil, viitorii miri vor trebui să se familiarizeze mai întâi cu priveliştea din vecinătatea Pieţei. Starea civilă s-a mutat la blocul A4, din Piaţă, în primăvara anului 2011, după ce clădirea care devenise „Casa Casătoriilor” prin anii ’80 a fost câştigată definitiv în instanţă de comunitatea elenă din Galaţi. Singura soluţie găsită de administraţia pesedistă de la acea vreme a fost parterul blocului A4.

nepasadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.