dcp100168 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Marele premiu la Loto 6/49 s-a reportat din nouMarele premiu la tragerea Loto 6/49 de duminică, în valoare de peste 7,4 milioane de euro, s-a reportat din nou, pentru că niciunul dintre jucători nu a reuşit să ghicească numerele câştigătoare. Numerele extrase au fost 28, 30, 9, 22, 41, 4, iar numărul Noroc, 1085980.Încasările de duminică au fost de 9.576.863,14 lei, numărul de variante înregistrate, de 2.220.091, iar numarul de bilete jucate, 837.165. La categoria I s-a pus în joc un premiu de 27.160.341,25 lei (peste 7,4 milioane de euro), care va fi reportat.Ultimul mare premiu câştigat la Loteria Română s-a înregistrat în luna ianuarie anul acesta, când un cetăţean turc, rezident în Bucureşti, a încasat aproximativ 12 milioane de euro, cel mai mare premiu din istoria Loteriei.Un nou report şi numărul celor care cred în "teoria conspiraţiei" va creşte din nou.Eu, unul, nu mai joc de multă vreme, dar continui să cred că "de vină" este doar ... matematica. Astăzi, de exemplu, s-au jucat 2,2 milioane de variante, iar probabilitatea de a câştiga cineva, în condiţiile în care numărul maxim de combinaţii se cifrează la peste 13 milioane, este relativ redus. Vă număraţi printre "conspiraţioniştii" care consideră că Loteria face "jocurile" sau nu?
Sheena Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Pai eu ce pot sa zic e ca cred cum sta treaba cu loteria De exemplu bilele nu au toate cam aceeasi greutate. Ei au mai multe seturi de bile. dar in suflanta au voie sa puna de ex bile in greutate de la 6,15 mg pana la 6,48 mg parca sau ceva in genul asta. pai aleg dintr-un set mai usor nr castigatoare si din alt set mai greu celelalte bile. Din cate am auzit suflanta mai este ajutata si de calculator in alegerea numerelor. Toodata pc-ul le spune celor de la loterie si ce variante nu au fost jucate, si angajatii loteriei aleg o varianta care sa iasa din cele care nu s-au jucat. Si uite aa umfla ei potul mereu mereu, pana in preajma unei sarbatori, si apoi da premiul. Dar ia sa ne gandinm noi. In intervalul de 15 saptamani pana castiga cineva, cati bani aduna loteria? Nu-i asa ca pentru ei potul de 10 milioane E care il da, e ca si cum noi am da unui cersetor o moneda de 10 bani?
Recommended Posts