dcp100168 Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Dolce nu va mai transmite canalele ProTvRomtelecom nu a agreat condiţiile de reînnoire cerute de PRO TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV SA şi, urmare a acestui fapt, Dolce DTH şi alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu vor mai retransmite aceste canale începând cu 3 ianuarie 2013. "În decursul negocierilor începute în luna septembrie, ROMTELECOM nu şi-a arătat disponibilitatea de a plăti pentru canalele PRO TV un preţ care să exprime valoarea corespunzătoare pe care canalele PRO TV o reprezintă în preţul plătit de fiecare abonat ROMTELECOM", precizează un comunicat al postului. "Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazează în primul rând pe atractivitatea PRO TV şi a altor canale româneşti, care determină într-o proporţie covârşitoare decizia de abonare. PRO TV face în fiecare an investiţii masive în conţinut pentru a satisface aşteptările telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui conţinut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obţin venituri din abonamente, să se reflecte în preţul pe care furnizorii acestor servicii îl vor plăti de acum înainte PRO TV", a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV SA.PRO TV regretă această situaţie şi îşi informează telespectatorii asupra alternativelor de recepţionare a canalelor PRO TV: semnalele terestre pentru canalul PRO TV; toţi ceilalţi distribuitori de cablu şi satelit, precum şi voyo.ro, pentru întreg pachetul de canale PRO TV SA. (Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International). Informaţii şi detalii privind recepţionarea televiziunilor Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International pot fi obţinute la numărul de telefon(021).250.50.63 si (021).250.50.64, la Departamentul de Relaţii cu publicul al PRO TV. De asemenea, www.protv.ro şi www.stirileprotv.ro vor oferi lista cu toţi distribuitorii canalelor PRO TV din România şi străinătate.Romtelecom a anunţat, joi, că negociază de mai multe luni cu ProTV S.A. cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom şi că, având în vedere că, până la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, "există o probabilitate ridicată" ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV România și VH1. Romtelecom afirmă că a negociat cu bună credinţă cu Pro TV S.A şi că, pe parcursul negocierilor, ProTV S.A. a solicitat "o creştere semnificativă a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, în mod automat, costuri mai mari pentru clienţii Romtelecom". Compania anunţă că, pentru a compensa posibila retragere a celor 11 canale, va oferi clienţilor alte canale TV de cea mai bună calitate, începând cu data de 3 ianuarie 2013. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 dupa vplay...acum romtelecom...deci, protv musca din concurenta pe toate planurile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Haha! Din întâmplare PRO TV era cam singurul pe care-l priveam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 din câte știam, Pro TV și Antena 1 se pot recepționa și din eter, cu o banală antenă telescopică... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Și de ce să mai plătesc la Romtelecom pentru canalele HD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 bună întrebare Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 O sa ajungem sa ne abonam la 2-3 provideri de cablu ca sa vedem toate programele... RDS nu da unele, Dolce altele si tot asa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Da, dar RDS a încercat să înlocuiască iar PRO-TV-ul nu prea ai cu ce să-l înlocuiești. Chiar azi când am fost de am plătit factura cea de acolo mi-a spus că încă se fac negocieri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 chiar îi crezi?după părerea mea, provaidării încearcă să mențină constant prețul abonamentelor ptr. grosul clienților, eliminând o serie de cheltuieli, oferind la schimb înlocuitori de genul DIGI****** Link to comment Share on other sites More sharing options...
djabar1523 Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Și de ce să mai plătesc la Romtelecom pentru canalele HD? Uite un posibil raspuns la intrebarea mea de pe celalat topic cu RDS-ul. Cred ca ar fi un bun motiv pentru a schimba providerul Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 chiar îi crezi?după părerea mea, provaidării încearcă să mențină constant prețul abonamentelor ptr. grosul clienților, eliminând o serie de cheltuieli, oferind la schimb înlocuitori de genul DIGI******Mi se pare firesc faptul că înlocuind Discovery cu Digi-le lor au cheltuieli mult mai mici.Dar de Antena 3 ce se mai aude? I-au dat drumul pana la urma pe RDS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Antena 1 2 3 merg la RDS dar numai la cablu, la DIGI TV inca nu... Am si DIGI si cablu tv de la RDS, sunt un fan al lor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 vă interesează cumva așa ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 (edited) LaurX82 esti fan-ul unei companii NESERIOASE care isi bate joc de clienti in cel mai josnic mod posibil. Daca tie iti place sa fii umilit in halul asta, ramai fan-ul lor nr 1... Edited December 30, 2012 by George Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 LaurX82 esti fan-ul unei companii NESERIOASE care isi bate joc de clienti in cel mai josnic mod posibil. Daca tie iti place sa fii umilit in halul asta, ramai fan-ul lor nr 1... Cei din Galati au inteles gluma cred... Dar la Braila ajunge mai greu Nu mai zic nimic... Urmareste topicul meu cu RDS si o sa vezi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 Obligaţi să rămână abonaţi ai Romtelecom, deşi sunt nemulţumiţi de serviciiDin 3 ianuarie, abonaţii Romtelecom nu mai pot viziona ProTV şi alte zece posturi aflate sub umbrela acestuia, fapt care îi nemulţumeşte pe consumatori şi îi determină să-şi rezilieze contractele. Este şi cazul Ecaterinei Păun, care s-a hotărât să renunţe la abonamentul existent, pentru a se muta în altă reţea furnizoare de cablu tv, dar în a cărei grilă de programe se regăseşte şi ProTv. Aceasta ne scrie că pentru a renunţa la serviciile Romtelecom i se cere să plătească contravaloarea abonamentul până la expirarea contractului. Sumă care, în cazul femeii, se ridică la 500 de lei. Tot aceasta îi sfătuieşte pe cei care încheie contracte de orice fel, să citească cu atenţie înainte să semneze.Sport şi programe indiene în loc de ProTv„Sunt o abonată cu multă vechime a pachetului de televiziune prin cablu, telefonie şi Internet Dolce. În timp am fost foarte mulţumită de aceste servicii, în pofida prietenilor care au renunţat, rând pe rând. Dezamăgirea a venit când am fost anunţaţi că unsprezece posturi care ţin de ProTV vor fi înlocuite cu altele, dintre care eu le aveam deja pe majoritatea: HBO cu mai multe variante, altele de sport, dar şi unele indiene care nu solicită interesul meu de telespectator. Nu ne-a întrebat nimeni dacă suntem de acord cu înlocuirea, justificată de „dorinţa” ProTV-ului de a dubla preţul abonamentului. Cum adică, numai la Dolce a dublat PRO TV preţul, iar UPC şi RDS primesc în continuare posturile ProTV fără să se mărească plata abonamentului?Atenţie, rezilierea costă!Acum am în grila de programe alte posturi şi fără nicio posibilitate să mă despart de Romtelecom în condiţii onorabile oferite de orice instituţie care îi respectă pe abonaţi: un „mulţumesc şi mai poftiţi”. Nu, dragii mei confraţi de suferinţă, abonaţi la Dolce, nu puteţi pleca de la Romtelecom fără a achita abonamentul până la încheierea contractului.Aşadar, citiţi cu mare atenţie orice contract pe care îl semnaţi: metodele de a-şi oficializa mârşăvia sunt foarte diverse la toţi şi la toate”, se mai arată în scrisoarea trimisă de Ecaterina Păun.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 (edited) Aici Romtelecomul nu are dreptare, pentru ce a facut ei da tot dreptul la om sa poata renunta oricand, stiam ca in contract se poate rezilia daca firma respectiva nu respecta contractul, deci ca a scos acele programe nu a respectat contractul romtelecom-ul, deci poti oricand rezilia, nu e vina omului e vina firmei a Romtelecomului. Asa stiam, dar fiecare firma in ziua de azi isi fac propile legi, deci doar prin judecata sa mai faci ceva dar...Daca gresesc asta e...Eu cred ca e RDS-ul la mijloc ca sa mai castige ceva abonati... Citisem undeva ca Sarbu vrea sa treaca la firma RDS... Edited January 8, 2013 by LaurX82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 gata, s-a rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 gata, s-a rezolvat.Aaaa cum ce fel ce unde ?De maine nu???? IIIIHAAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 http://www.gandul.info/news/posturile-pro-tv-s-a-reintra-in-grila-dolce-tv-10441318 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 Posturile Pro TV S.A. reintră în grila Dolce TVPro TV S.A. şi Romtelecom au ajuns la un acord în baza căruia cele 11 canale Pro TV (Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV Internaţional, VH1, Pro TV HD, Acasă HD şi sport.ro HD) vor reintra în grila Dolce TV din 9 ianuarie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.Până la 31 ianuarie 2013, părţile vor finaliza detaliile negocierii pentru formalizarea noului contract.Chiar şi în condiţiile continuării contractului cu Romtelecom, canalele Pro TV vor fi disponibile în voyo. ro. De la 31 decembrie, abonaţii voyo.ro au oferta completă de entertainment: filme, seriale, show-uri şi canalele Pro TV, Acasă, Acasă Gold, Sport.ro şi ProCinema.gandul.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts