dcp100168 Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Patinoar în aer liber lângă McDonald’sZilele acestea s-a deschis la McDonald’s-ul din Micro 19, chiar dacă încă nu oficial, un patinoar în aer liber. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache, patinoarul nu este încă deschis, dar se pare că gălăţenii nu au mai aşteptat pompa şi au tăbărât pe platoul de gheaţă. Oamenii, avizi de sporturi de iarnă, dar şi de aer curat, şi-au scos deja patinele şi pun la încercare noua achiziţie a Primăriei. „Este frumos, o iniţiativă de nota 10. Mă bucur că avem şi noi patinoar în aer liber, aşa cum poţi vedea la Vatra Dornei sau în staţiunile montane”, a spus M.A. Costurile necesare deschiderii patinoarului încă nu sunt clare, dar acestea intră în megaplanul distracţiei „Să (re)descoperim Galaţiul”, votat în Consiliul Local pe 8 noiembrie.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Patinoarul este ok, insa parerea mea este ca-i mult mai bine la patinoarul mare, gheata e foarte buna in comparatie cu cea de la patinoarul artificial de la McDonalds, suprafata mult mai mare.Avantajele patinoarului artificial de la Mc Dolalds ar fi ca nu depinzi de un program anume poti intra la orice ora si e o experienta placuta sa patinezi in aer liber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corbu Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Salut, astazi mi-am dus copilul la patinoarul in aer liber... Asa cum a spus si 'toto', avantajul la acest patinoar este intrarea la orice ora, in timpul programului zilnic. In comparatie cu celelalte patinoare la care am fost recent, pretul este mai mare - 10lei/ ora /persoana.(patinoar Promenda Braila -7lei, patinoar Olimpia Brasov 10lei adult si 5lei copil/ora); calitatea ghetii este mai slaba, cu damburi, multa zapada si nu am vazut masina de slefuit gheata; nu este o dirijare a fluxului patinatorilor - se patineaza in toate directiile si sensurile. Colindele inregistrate cu Fuego au asigurat continuu fondul sonor. Masinile circula printre parintii si copii care stau pe langa mantinela, se bea vin fiert si se fumeaza ca la crasma.Toate ca toate, dar a trebuit sa insist de 3 ori ca sa-mi dea biletul de intrare! Individul care a luat banii mi-a cerut sa tin eu minte ora intrarii pe patinoar...Biletul nu are nici data si nici ora intrarii inscrise pe el. E ceva cam ca la transportul cu microbuze, totul la blat, si intrarea si inchirierea de patine... Cat am stat acolo, am constatat ca am fost singurul care am primit bilet de intrare.Concluzia mea: patinoarul in aer liber se potriveste perfect cu zona de balci in care a fost amplasat, cu calitatea indoielnica si atmosfera de ciupeala, cu care ne-am obisnuit deja in parcarea plina de 'paznici' care dorm in masinile de interventie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted January 11, 2013 Author Share Posted January 11, 2013 Distracţie şi sănătate pe gheaţă, la cele două patinoare din Galaţi* După câţiva ani de absenţă, s-a deschis la Galaţi şi un patinoar în aer liber * Copiii au acum două alternative de distracţie, în două zone diferite ale oraşuluiCum vacanţa de iarnă a fost săracă în zăpadă pentru copiii care n-au plecat la munte, e bună iniţiativa Primăriei de a deschide un patinoar în aer liber în zona Sălii Sporturilor. Astfel li s-a oferit atât copiilor cât şi adulţilor posibilitatea să facă mişcare în aer liber şi să se bucure de sportul de iarnă unic, care iată că se poate practica şi la Galaţi.Cu obrajii îmbujoraţi de ger, copiii se simt pe gheaţă în elementul lor. Pe unii parcă i-au născut mamele lor pe patine, alţii se ţin cu sârg de mantinelă şi se poticnesc la fiecare pas. Dar toţi au acelaşi aer fericit, de copii care se bucură de o porţie de distracţie şi de sănătate, totodată.Preţurile nu-ţi permit însă să mergi în fiecare zi: 10 lei pentru închiriat patinele (dar poţi veni şi cu patinele tale de acasă) şi 10 lei pentru o oră de alunecat pe gheaţă. E drept că nici băieţii de la firmă nu umblă după tine să te invite afară, dacă ai depăşit timpul.Un alt lucru m-a mai impresionat plăcut. Şi asta probabil şi pentru că preţul îşi „cerne” clienţii. Chiar dacă sunt şi patinatori care „se sparg în figuri”, nu am văzut scene în care aceştia să fi lovit începătorii de pe gheaţă. Lume civilizată, ce mai! Chiar dacă preţurile sunt ceva mai mari decât la Patinoarul acoperit, rămân ca avantaje programul foarte flexibil (te poţi duce oricând între 10.00 şi 23.00) şi distracţia în aer liber.Reprezentantul firmei care a deschis patinoarul în aer liber, Florin Iorga, susţine că, pentru cei care-şi doresc să vină mai des, se poate institui şi un program de abonamente, dar nu s-a gândit deocamdată la preţuri. Le va face cunoscute în momentul în care vor exista mai multe astfel de cereri.Ceva mai ieftin, la Patinoarul acoperitCei cărora preţurile de la arena de gheaţă de la Sala Sporturilor li se par prea mari, pot merge la Patinoarul acoperit, administrat de Gospodărire Urbană (strada George Coşbuc, nr. 253, telefon 0326.472.969), dar pierd astfel mişcarea în aer liber. Aici tariful este următorul: pentru adulţi, 10 lei pentru un program de 90 de minute şi 6 lei pentru elevi şi studenţi; ascuţit patine - 9 lei; garderobă - 2 lei. De închirierea patinelor se ocupă aceeaşi firmă care a deschis patinoarul în aer liber, iar tariful este de 9 lei. Programul de la patinoarul acoperit este însă stabilit în funcţie de antrenamentele şi competiţiile sportive desfăşurate aici. El poate fi aflat din timp de pe pagina de Facebook Patinoar Galaţi, unde este afişat săptămânal. Astăzi, seriile de patinatori sunt aşteptate între 14.00 şi 21.30 (din 90 în 90 de minute), iar sâmbătă şi duminică de la 10.00 la 21.30.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted January 13, 2013 Author Share Posted January 13, 2013 Patinajul în aer liber are tarif redus, de luni până joiPatinoarul în aer liber de lângă Sala Sporturilor şi-a modificat tarifele de intrare în cursul săptămânii. Astfel, de luni până joi, o oră de alunecat pe gheaţă va costa 5 lei (faţă de 10 lei, cât era iniţial), iar vineri, sâmbătă şi duminică se va plăti tot 10 lei. Preţul pentru închiriatul patinelor rămâne neschimbat - 10 lei.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted December 24, 2015 Author Share Posted December 24, 2015 S-a redeschis patinoarul în aer liberPotrivit informaţiilor afişate de organizatori, s-a dat liber pe gheaţă, la patinoarul în aer liber din parcarea de la Sala Sporturilor Galaţi. Ne costă 10 lei să intrăm pe gheaţă şi încă 10 lei să închiriem patinele. Pentru cei 10 lei plătiţi puteţi rămâne pe gheaţă vreme de două ore. Programul de patinat începe la ora 9,00 şi se încheie la ora 23,00. Garderoba este gratuită şi obligatorie ca garanţie a patinelor.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts