Jump to content

Sute de gălăţeni cu permise noi vor să le schimbe!


dcp100168

Recommended Posts

Sute de gălăţeni cu permise noi vor să le schimbe!

Vestea că de pe 19 ianuarie, odată cu intrarea în vigoare a noului Cod Rutier, va fi obligatorie vizita medicală la preschimbarea permisului auto, i-a adus cu sutele la ghişeu pe şoferii gălăţeni care nu vor să mai treacă pe la doctor. Situaţia a debutat încă din ultimele zile ale anului trecut şi a continuat pe un trend ascendent şi joi, 3 ianuarie, când peste 200 de gălăţeni s-au înghesuit la ghişeele Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto pentru a solicita documente noi. "Printre solicitanţi au fost şi persoane ale căror permise auto sunt valabile până în 2017-2018, dar care vroiau să îşi schimbe documentele. Li s-a explicat că sunt premature aceste solicitări, dar au vrut cu tot dinadinsul să obţină actele înainte de 19 ianuarie 2013 şi a trebuit să le primim cererile", ne-a declarat cms. şef George Căpătan, şeful Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto Galaţi. Potrivit sursei citate, permisele solicitate până pe 19 ianuarie se vor elibera potrivit reglementărilor actuale.

Actele necesare pentru eliberare sunt: fișa deţinătorului permisului, actul de identitate al acestuia şi o taxă de 68 de lei care se achită la CEC sau la BCR. Programul de lucru cu publicul la Serviciul de Permise Auto din Galați este de luni până joi, de la 8.00 la 16.00, şi vineri, de la 8.00 la 13.00.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.