Jump to content

Cine mai crede în dragostea la prima vedere?

dcp100168

Recommended Posts

Cine mai crede în dragostea la prima vedere?

Dragostea la prima vedere este romantică, mulţi am văzut-o în filme sau am citit despre ea în cărţi, alţii poate chiar au simţit-o. O fi ea doar o manifestare a ochelarilor de cal, o cădere în orbul găinilor sau e doar o dorinţă arzătoare de a te îndrăgosti, indiferent de cine, o îndrăgostire de dragoste, de ideea de iubire? Poate dragostea la prima vedere este doar o proiectare a idealului, realizând prin asta cea mai mare greşeală, îndrăgostindu-ne, de fapt, de o imagine creată, inventată. Sau poate că „il colpo di fulmine”, cum spun italienii, există într-adevăr şi e, de fapt, o regăsire după ani, sute de ani de căutări, dacă e să credem în sufletele pereche şi reincarnare. Dumneavoastră, gălăţenilor, credeţi în dragoste la prima vedere?

Flavius: „Nu, nu cred în dragoste la prima vedere. Cred că depinde cum definim dragostea. Eu nu cred că m-aş îndrăgosti la prima vedere. Probabil că mi s-ar părea o fată simpatică la prima vedere, dar nu m-aş îndrăgosti. E nevoie de mult mai mult timp decât o clipită. Trebuie să ai timp să o cunoşti”.

Cristina: „Pentru a te îndrăgosti e nevoie de mai multe lucruri decât atât - o simplă vedere. Poţi spune despre cineva că este plăcut la prima vedere, dar nu se poate vorbi de dragoste la prima vedere. Nu ştiu cât timp i-ar trebui unei persoane să se îndrăgostească. Bănuiesc că depinde de persoană, depinde de cât de repede ajungi să o cunoşti. Îndrăgostirea presupune un proces, trebui să ajungi să o cunoşti, măcar puţin”.

Elena: „Foarte mult înşeală aparenţa şi prefăcătoria unei persoane. Întâi îţi arată şi îţi spune tot ce e frumos şi după aceea îţi vine să îţi pui mâinile în cap când descoperi ce fel de om este. Nu m-am îndrăgostit niciodată la prima vedere. Întâi cercetez şi după aia pot spune că îmi place de cineva sau pot începe să mă îndrăgostesc de cineva. Mulţi cred că pică în această greşeală - a dragostei la prima vedere, de multe ori cred că chiar vor să cadă în această capcană”.

viata-libera.ro

Dumneavoastră, gălăţenilor, credeţi în dragoste la prima vedere?

Eu cred în dragoste la prima vedere chiar și pe internet. Dragostea, atracția e una iar compatibilitatea, adaptarea și așa mai departe e altceva.

Toți spun că nu cred în dragoste la prima vedere deși când apare persoana potrivită treaba se schimbă.

nu cred :))) insa daca ar fi, atunci inseamna ca ma indragostesc la prima vedere de zeci de ori pe zi :)))) Serios vorbind.... Trebuie sa cunosti macar putin, persoana in cauza si abia dupa poti sa vezi cam cum stau lucrurile. Restul sunt povesti :-)

Andrei, Dragoste pe internet? :)

Edited by silviudeep

Da. Viitoarea soție am cunoscut-o pe internet. Nu am știut că nu este din România, nu mi-a păsat că are o relație de 6 ani. Mi-a plăcut ceva la ea, ceva ce nu-mi pot explica, am trecut granița să o cunosc și la anul avem nunta. :)

• 1 month later...