Jump to content

Proxenet gălăţean dat în urmărire


dcp100168

Recommended Posts

Proxenet gălăţean dat în urmărire

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, sub coordonarea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Buzău, au reuşit destructurarea unei grupări infracţionale organizate profilate pe comiterea de infracţiuni din sfera traficului de persoane. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că în perioada 2010-2012, doi buzoieni în vârstă de 28, respectiv 22 de ani, împreună cu un tânăr de 28 de ani, din Galaţi, au racolat, transportat şi exploatat pe teritoriul Angliei şapte tinere, banii obţinuţi fiind însuşiţi de membrii grupării şi ulterior folosiţi pentru achiziţionarea de imobile şi autoturisme de lux.

În ziua de 7 ianuarie 2013, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău - Serviciul pentru Acţiuni Speciale au efectuat opt percheziţii domiciliare la mai multe imobile din municipiile Buzău şi Galaţi frecventate de suspecţi.

Poliţiştii au depistat doi dintre membrii grupării (buzoienii în vârstă de 28 şi 22 de ani) şi au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri şi înscrisuri. Totodată, au fost indisponibilizate un apartament şi patru autoturisme de lux.

Procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău a luat măsura reţinerii împotriva celor doi suspecţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani. Activităţile continuă în vederea depistării celuilalt membru al grupării şi documentării întregii activităţi infracţionale.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.