Jump to content

Lucian Bute va juca fotbal la inaugurarea unui stadion

Recommended Posts

Posted

Lucian Bute va juca fotbal la inaugurarea unui stadion din Montreal

Campionul mondial la box profesionist în versiunea IBF, Lucian Bute, va juca fotbal, luni, într-un meci amical alături de alte celebrităţi cu ocazia inaugurării Stadionului Saputo al echipei Impact Montreal, arenă cu o capacitate de 13.000 de locuri, informează La Presse Canadienne. În afară de Bute, vor mai juca, printre alţii, fostul sprinter Bruny Surin, fostul patinator de viteză Frederic Blackburn şi artiştii canadieni Karine Vanasse, Eric Hoziel şi Marc-Andre Paquet. Meciul celebrităţilor va fi urmat de prima partidă oficială pe noul stadion, în care echipa locală Impact Montreal va întâlni formaţia Vancouver Whitecaps.

Reprezentanţii clubului din Montreal s-au declarat foarte mulţumiţi de interesul tot mai crescut al canadienilor pentru fotbal. "Am vândut deja 5.100 de abonamente pentru 2008, adică dublu faţă de sezonul trecut. Suntem plăcut surprinşi de interesul suporterilor. Nu numai că ne-am atins obiectivele, dar le-am şi depăşit, iar spectatorii încă n-au descoperit noul stadion. Este foarte încurajator pentru noi. Acest lucru demonstrează interesul tot mai crescut al canadienilor pentru fotbal", a declarat preşedintele grupării Impact Montreal, Richard Legendre.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.