Jump to content

O femeie s-a stropit cu benzină şi şi-a dat foc


dcp100168

Recommended Posts

S-a întâmplat în comuna gălăţeană Brăhăşeşti. Gestul extrem a fost provocat de o altercaţie în familie. Victima tentativei de suicid a fost internată în secţia Chirurgie Plastică - Arşi a Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi.

După cum ne-a informat dr Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, un echipaj al SAJ fost solicitat, prin dispeceratul 112, în comuna Brăhăşeşti, la un caz de autoincendiere. „O femeie în vârstă de 58 de ani a ieşit din casă, în cursul după-amiezei, şi şi-a vărsat pe haine conţinutul unei sticle în care se afla benzină, apoi şi-a dat foc. Câţiva membrii ai familiei sale, care i-au auzit ţipetele, au sărit cu pături şi apă, şi au stins flăcările, însă femeia a suferit arsuri de gradul II şi III pe trunchi, faţă şi membre. Se pare că gestul extrem ar fi fost comis în urma unei altercaţii pe fondul consumului de alcool”, ne-a declarat dr Mihai Polinschi.

Victima acestei tentative de suicid a fost internată în secţia Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă cu arsuri pe 30% din suprafaţa corporală. Medicii spun că starea sa este stabilă deocamdată, dar, având în vedere întinderea arsurilor, riscul unor complicaţii rămâne deocamdată ridicat.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.