Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rîpă ar alege Steaua în detrimentul Ucrainei

Cornel Rîpă, fundaşul celor de la Oţelul, a vorbit despre posibilul său transfer la Steaua. "Dacă cei de la Oţelul nu mă mai doresc, e normal să vorbesc cu echipele care mă contactează. Nu-mi convine ce mi se întîmplă la Galaţi, nu mi-ar plăcea să pierd 6 luni la echipa a doua. Sînt tînăr, e normal să fiu nemulţumit. Nu am mai fost sunat în legătură cu prelungirea, m-au pus în temă cu anomite chestii, dar nimic de contract. Am discutat o singură dată şi am refuzat oferta. Încă mă gîndesc la echipa naţională. Ştiu că există o ofertă din Ucraina pentru mine, dar la vîrsta mea banii sînt pe planul doi. Mă gîndesc la performanţă, Steaua e o oportunitate", a spus Cornel Rîpă la sportro.

gsp.ro

Posted

Râpă a semnat cu Steaua

Gigi Becali şi-a făcut pofta şi l-a transfert sâmbătă noapte pe fundaşul dreapta Cornel Râpă de la Oţelul Galaţi. Intrat în ultimele şase luni de contract cu fosta campioană, internaţionalul român a semnat un contract valabil pe patru ani care va intra în vigoare din vară.

În vârstă de 23 ani, Râpă a intrat în ultimele şase luni de contract cu Oţelul şi nu a mai dorit prelungirea contractului.

Dacă Oţelul nu-i va da drumul jucătorului decât abia la vară, formaţia de la Dunăre nu va mai încasa niciun ban, iar Râpă va ajunge la Steaua din postura jucătorului liber de contract. ”Le dau 50.000-60.000 celor de la Oţelul şi Rîpă e al nostru încă de acum, că ei oricum îl vor pierde la vară şi nu mai iau niciun ban pe el”, mai spunea Becali.

Fundaşul dreapta de naţională a semnat cu Steaua un contract pe patru ani şi va primi un salariu mediu la formaţia din Ghencea. ”M-am înţeles cu băiatul şi îi dau 10.000 (n.r.-euro) pe lună”, mai spunea Becali.

Rîpă a evoluat în tur în 14 meciuri din 18 posibile pentru Oţelul şi o singură dată s-a întâmplat să nu termine un meci pe teren. Fost internaţional U-19 şi U-21 al României, Rîpă a debutat la naţionala mare în 2010 şi de atunci a adunat cinci selecţii în prima reprezentativă.

onlinesport.ro

Posted

Cornel Râpă: "Am semnat azi-noapte cu Steaua. Contractul va fi valabil din vară, dar aştept să văd dacă se înţeleg cluburile pentru o mutare de pe acum. Eu sper să se înţeleagă şi să pot pleca în cantonament. Dacă cei de la Oţelul nu mă mai doresc, e normal să vorbesc cu echipele care mă contactează. Nu mi-a convenit ce mi s-a întâmplat la Galaţi, nu mi-ar plăcea să pierd 6 luni la echipa a doua. Sunt tânăr, e normal să fiu nemulţumit. Nu am mai fost sunat în legătură cu prelungirea, m-au pus în temă cu anumite chestii, dar nimic de contract. Eu îmi doresc ce este mai bun pentru mine şi ştiu ce este mai bine pentru mine. Am avut oferte şi din Est. Am luat în calcul şi echipa naţională când voi alege, este normal să vreau să mai joc sub tricolor. Banii sunt în plan secund la vârsta mea."

Narcis Răducan: “E adevărat că am discutat cu Gigi Becali. Oferta lor nu se ridică la nivelul pretenţiilor noastre. E o diferenţă mare între ceea propun ei şi ce ne dorim. Suntem în discuţii şi cu nişte echipe din străinătate şi aşteptăm să vedem şi ofertele lor. Momentan, Steaua este doar o variantă de rezervă.”

Finanţator Steaua: "Am vorbit cu Narcis Răducan, i-am spus că dau 50.000 de euro pentru Râpă, dar n-au vrut, cică au oferte mai bune. Treaba lor, daca nu vor să nu se trezească că semnez de acum cu jucătorul şi o să-l iau gratis la vară."

dunareabatrana.ro

Posted

Oferta lor nu se ridică la nivelul pretenţiilor noastre. E o diferenţă mare între ceea propun ei şi ce ne dorim

Nu inteleg ce "pretentii" mai poti avea in ultimele luni de contract @-)

Becali (oier sau nu) a dovedit mai multa inspiratie decat multi "oameni de fotbal".

Posted

Răducan: “Râpă a refuzat oferte din afară”

În timp ce Cornel Râpă se dă bine pe lângă viitoarea sa echipă, directorul general Narcis Răducan a explicat situaţia jucătorului lăsat să se pregătească la Galaţi. Conducătorul a afirmat că fundaşul dreapta va fi pedepsit şi nu va fi lăsat la Steaua încă de pe acum, având în vedere oferta batjocoritoare a echipei din Ghencea. Cel mai probabil Râpă va rămâne la “satelit” până în vară, urmând ca pe postul lui să se facă o nouă achiziţie.

Răducan a mai precizat că Râpă ar fi avut oferte de la Mallorca (Spania) şi din partea unei echipe din Ucraina, dar le-a refuzat în mod neaşteptat, deşi astfel ar fi adus între 200.000 şi 400.000 în conturile echipei gălăţene.
De partea cealaltă, jucătorul afirmă în continuare că nu a mai fost dorit la Oţelul şi de aici s-ar fi ajuns la situaţia în cauză.

Narcis Răducan: "Râpă va avea banii la zi, dar nu o să fie printre primele variante. Din moment ce nu vrea să îşi prelungească înţelegerea, trebuie să ne orientăm spre altceva. Nu-l putem lăsa să plece gratis, sunt sigur că nici Steaua nu vrea un jucător care să nu fi jucat 6-7 luni. Am avut ofertă de 200.000 de euro de la Mallorca şi una dublă din Ucraina, dar el n-a vrut să meargă."

Cornel Râpă: "E un pas înainte pentru mine. Domnul Gigi a fost singurul care m-a sunat, mi-a făcut o ofertă, m-a întrebat dacă vreau şi am acceptat fără să ezit. Pentru mine e important să nu mai pierd timpul şi să ajung acum la Steaua. Sunt optimist, sper ca Oţelul să-mi înţeleagă situaţia. Nu eu am decis să se ajungă aici. Am fost trimis la echipa a doua, am acceptat situaţia, dar vreau să şi fiu înţeles. Am fost un tip cerebral, n-am făcut probleme niciodată! Le mulţumesc pentru tot ce a fost până acum, dar şi suporterilor. Vreau să joc la Steaua acum. Nu se refuză, e pe primul loc, e cea mai titrată echipă din România şi ştiu la ce să mă aştept."

dunareabatrana.ro

Posted

Becali către Marius Stan: "Ţi-am dat cadou 2,4 milioane"

Gigi Becali n-a reuşit să-i convingă pe cei de la Oţelul pentru a-l aduce de acum pe Cornel Rîpă şi a anunţat că va trata direct cu Marius Stan.

Patronul Stelei a explicat cum va proceda şi ce-i va transmite actualului primar de la Galaţi.

"Ţi-am dat pe cadou 2,4 milioane de euro pe Vîtcă şi pe Szekely, pentru că ei n-au fost buni de nimic şi i-am dat gratis. Dă-mi-l pe Rîpă! E o chestie de moralitate pînă la urmă.

Am pregătit două contracte cu Rîpă. Dacă mă înţeleg cu Marius Stan înregistrăm contractul de la 15 ianuarie. Dacă nu, Rîpă va fi jucătorul Stelei de la 1 iunie", a spus Becali la Contraatac, pe GSP TV.

gsp.ro

Posted

Oţelul a acceptat noua ofertă făcută de Gigi Becali

FC Oţelul şi Steaua au ajuns în urmă cu puţin timp la un acord pentru un transfer imediat al fundaşului dreapta Cornel Râpă la echipa din Ghencea.

Deşi Gigi Becali a declarat că Steaua va plăti 100.000 de euro către Oţelul, conform unor surse din interiorul clubului suma este ceva mai mare: 130.000 de euro.

Râpă intrase în ultimele şase luni de contract cu Oţelul, iar sâmbătă noapte semnase cu Steaua un angajament valabil din vară, când ar fi devenit jucător liber. Steaua a oferit apoi 50.000 de euro pentru un transfer valabil de acum, Oţelul refuzând.

viata-libera.ro

Posted

Marius Stan trateaza acum cu Becali? Dar pana acum vreun an nici nu-si vorbeau, dupa ce oierul-sef facea misto de domn` primar ca a trimis-o pe nevasta-sa sa imprumute bani de la el..