Jump to content

Marius Pena înclină să refuze Steaua

dcp100168

Recommended Posts

Marius Pena înclină să refuze Steaua: 'Îmi doresc să rămân la Oţelul'

Trimis la echipa a doua a Oţelului Galaţi, Marius Pena a intrat şi în vizorul Stelei, patronul din Ghencea spunând că-l va lua şi pe el şi pe Cornel Râpă, dacă Reghecampf îşi doreşte asta. Atacantul Oţelului nu se arată însă prea încântat.

Deşi tatăl lui a jucat în Ghencea, Marius Pena nu este foarte entuziasmat de interesul arătat ieri de Gigi Becali pentru soarta lui. Atacantul gălăţenilor a fost trimis la echipa a doua şi a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Oţelul.

Dacă în cazul lui Râpă, conducerea Oţelului i-a propus prelungirea contractului dar jucătorul a refuzat fiind apoi trimis la echipa a doua, Marius Pena nu înţelege de ce a fost "retrogradat", el dorindu-şi să continue cu echipa de pe Dunăre.

"Nu mi s-a propus o prelungire de contract, ştiu doar că am fost trimis la echipa a doua. Din păcate, în România se practică acest fel de intimidări, dar nu sunt supărat pe nimeni de la club. Mă gândesc totuşi că este o situaţie de moment, îmi doresc să rămân la Oţelul", a delcarat jucătorul pentru Digi Sport.

Întrebat despre eventualitatea de a se muta la Steaua, Pena a fost evaziv: "Nu este nimic concret, aşa că nu pot să discut, chiar dacă sunt în ultimele 6 luni de contract şi pot fi contactat de oricine. Tata, care a jucat în Ghencea, îmi spune că sunt matur şi să fac ceea ce vreau."

onlinesport.ro

Mulţumim, Marius Pena!

Atacantul Marius George Pena, câştigător a două trofee şi participant în grupele UEFA Champions League cu FC Oţelul Galaţi, a devenit astăzi jucătorul formaţiei azere FC Baku. Cluburile au ajuns la un acord în privinţa transferului definitiv al lui Pena, documentele acestei mutări urmând să fie parafate în zilele următoare.

Îi dorim multă sănătate şi baftă la noua sa echipă. Mulţumim pentru tot, Marius!

otelul-galati.ro

E singurul jucător de la Oţelul de care îmi pare rău că pleacă!