dcp100168 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Organizaţie PNL în CombinatImediat ce a devenit vicepresedinte al PNL Galati, Maricel Oancea si-a facut o serie de planuri pentru a se simti „util”. Astfel, liberalul are in proiect realizarea unei organizatii muncitoresti care sa vina in sprijinul galatenilor care lucreaza la ArcelorMittal, si nu numai. „Prin aceasta organizatie se vrea o deschidere majora a PNL catre galateni. Dupa ce am plecat din Combinat am considerat ca, muncind atatia ani pentru oameni, ar trebui sa ma implic undeva si sa fiu folositor celor alaturi de care traiesc. De aceea am zis ca este foarte bine sa infiintam la Galati o organizatie muncitoreasca pentru ca avem foarte multi muncitori. Este Mittal, este Santierul Naval, ICMRSG si alte intreprinderi cu foarte multi muncitori”, a spus Oancea.Printre primii membri ai organizatiei liberale se numara: Stelica Bobocea, fost sef Departament Cultura si Sport pe platforma ArcelorMittal, Ion Crivat, care a fost vice-lider la UPDS, Adrian Sutu, care lucreaza la sindicatul Electrocentrale, Popa Octavian, fost vice - lider pe platforma la UPDS, Gigi Bercea, maistru, Culita Rusu, fost lider de sindicat, si, nu in ultimul rand, Toader Tebrian, liderul de sindicat de la ICMRSG.
Relu Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 În replică, cineva va înfiinţa o altă celulă politică. Nu cred că e bine.
dcp100168 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 În mod sigur, în câteva zile toate partidele îşi vor face organizaţii. Un nou motiv de "ceartă", de parcă n-ajungea cat sunt sindicatele de dezbinate.
Recommended Posts