djvali1978 Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Buna ziua , Stiu ca acest subiect al izolarii termice a blocurilor a fost dezbatut de foarte multe ori dar acest lucru s-a facut prin prisma asociatiilor de locatari.Asociatia de locatari la care sunt arondat probabil nu va demara nicioadata un proiect de acest gen pentru tot blocul.Eu unul insa doresc sa imi izolez apartamentul fiind fortat de de alte evenimente neprevazute cum ar fi infiltratii intre pretele blocului ( locuiesc la etajul 4) si mansarda executata . Lucrarea a iesit din garantie astfel incat sunt obligat sa imi repar pe bani proprii zona afectata. Pentru acest lucru am nevoie de schela si am zis ca daca tot voi aduce o schela sa execut si izolarea termica exterioara. Pentru izolarea termica stiu ca in acest moment este nevoie de proiect si autorizatie de constructie . Intrebarea este urmatorea ca si persoana fizica ce acte sunt necesare pentru realizarea izolarii termice ? O lata intrebarea este daca toti locatarii blocului sunt obligati sa participe la reparatia ulucelor de la mansarda ?Multumeasc anticipat Valentin Anton Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Actele necesare sunt trecute în linkul http://galateni.net/forum/topic/2189-izolarea-termica-a-blocurilor/page-4#entry55968E clar că documentaţia e foarte stufoasă şi costisitoare, aşa că practic n-o va respecta nimeni în totalitate. Cu toate acestea, n-am auzit până acum de vreo amendă... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts