Jump to content

Doi brazilieni, aproape de a semna cu Oţelul


dcp100168

Recommended Posts

Doi brazilieni, aproape de a semna cu Oţelul

FC Oţelul se află în negocieri foarte avansate cu doi fotbalişti brazilieni, ale căror transferuri urmau să fie perfectate aseară târziu sau în cursul zilei de astăzi. Este vorba de fundaşul dreapta Joao Felipe Antunes, format la Internacional şi transferat de Flamengo în 2010, club la care a evoluat mai mult pentru echipa secundă. În luna martie va împlini 21 de ani.
Celălalt, Marcus Vinicius Vidal Cunha “Marquinhos”, este mijlocaş, va împlini 21 de ani în luna mai şi ultima oară a jucat la Parana, în liga secundă braziliană.

viata-libera.ro
 

 

Link to comment
Share on other sites

Marquinhos a semnat pe patru ani

Mijlocașul brazilian Marcus Vinicius Vidal Cunha "Marquinhos" a semnat astăzi un contract pe 4 ani cu FC Oțelul Galați. Este primul jucător impresariat de PM Foot, companie care a început o colaborare cu Campioana și Supercampioana României, ediția 2011. Marquinhos a fost transferat de la Parana Clube din liga a doua braziliană, are 20 de ani și joacă pe postul de mijlocaș central, având însă competențe de a presta și în flancuri. Marquinhos este un fost titular al selecționatei Under 15 a Braziliei și unul dintre tinerele talente cu mare potențial din Brazilia.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.