Jump to content

Şi-a omorât mama ca să scoată „demonii” din ea


dcp100168

Recommended Posts

16 ani de închisoare după ce şi-a omorât mama ca să scoată „demonii” din ea

Un gălăţean, trimis în judecată pentru omor calificat, a fost condamnat acum câteva zile la 16 ani de închisoare după ce şi-a bătut mama până la inconştienţă, femeia decedând câteva zile mai târziu la spital.

Gheorghe Gogean a suferit o depresie după ce a fost părăsit de întreaga familie. Soţia a plecat în Italia să muncească, unul dintre copii s-a mutat la bunica din partea mamei, iar celălalt copil este stabilit de ceva timp în străinătate. Bărbatul a început să bea foarte mult şi a fost internat în mai rânduri la mai multe spitale de psihiatrie. După ce consuma alcool, Gheorghe Gogean devenea violent şi îşi descărca nervii pe mama sa, Ioana Gogean. Femeia a scăpat în mai rânduri de bătăile fiului său, refugiindu-se la o vecină. În luna august 2012 bărbatul a început să îşi ameninţe mama cu moartea, susţinând că are un demon în ea, care vrea să îi facă rău.
După câteva zile, Gheorghe Gogean a încercat să îşi omoare mama cu un cleşte metalic, dar femeia a scăpat ca prin minune pentru că fiul său era mult prea băut. După alte trei zile, bărbatul a găsit din nou prilej de scandal pe motiv că găsise cepul sărit de la un butoi cu vin şi nu mai avea ce să bea. Ioana Gogean a încercat să scape de fiul violent, dar de această dată nu a mai reuşit. Gheorghe Gogean a lovit-o cu pumnii şi picioarele până când mama lui nu a mai mişcat. Îngrozit de ce făcuse, agresorul a sunat la Ambulanţă, care a transportat-o pe femeie la spital. Ioana Gogean suferise însă multiple traumatisme şi a intrat în comă profundă, iar după câteva zile a murit. Curtea de Apel Galaţi l-a obligat pe Gheorghe Gogean să urmeze şi tratament medical pentru a scăpa de comportamentul violent.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.