Jump to content

Stromajer revine la Oţelul, Băjenaru pleacă


dcp100168

Recommended Posts

Stromajer revine la Oţelul, Băjenaru pleacă

Slovenul Jaka Stromajer, căruia i se comunicase pe 17 ianuarie că nu mai face parte din planurile clubului şi a fost trimis la echipa satelit, a primit o nouă şansă odată cu venirea lui Petre Grigoraş la conducerea tehnică a Oţelului. Astfel, Stromajer a revenit la antrenamentele primei echipe şi va face deplasarea în stagiul de pregătire din Spania. Decizia nu este foarte suprinzătoare, având în vedere că slovenul a avut evoluţii apreciate cât timp s-a aflat sub bagheta lui Grigoraş, în perioada petrecută de cei doi la Pandurii Tg. Jiu.

Narcis Răducan, directorul general al FC Oţelul, a confirmat că Grigoraş este cel care i-a oferit o nouă şansă lui Stromajer. „Din discuţiile avute cu antrenorul, aşa cum este natural să fie la orice echipă, s-a ajuns la concluzia că în retur jucătorul poate fi util echipei, mai ales că Grig mai lucrase cu el şi îi ştie posibilităţile”, a declarat Narcis Răducan.

Băjenaru, scos din lot

În schimb, mijlocaşul Liviu Băjenaru, venit la Oţelul cam în acelaşi timp cu Stromajer, vara trecută, nu mai face parte din planurile clubului şi nu va mai face deplasarea în cantonamentul din Spania, el urmând să se pregătească deocamdată cu Oţelul II. „Băjenaru deocamdată va rămâne acasă. Mai are contract cu noi, este la dispoziţia clubului şi în perioada următoare vom lua o decizie, nu este exclus chiar să revină în lot”, a explicat Răducan.

Oţelul va pleca duminică în Spania, urmând să participe la două turnee amicale în Marbella. Primul joc test este programat luni,  4 februarie, cu Dinamo Kiev.

viata-libera.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.