Jump to content

Asistenţă gratuită pentru persoanele cu autism din Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Asistenţă gratuită pentru persoanele cu autism din Galaţi

Persoanele cu autism din Galaţi şi familiile acestora pot beneficia acum de asistenţă de specialitate, gratuită, în cadrul Centrului de consiliere şi asistenţă pentru persoane cu autism Galaţi. Centrul funcţionează din martie 2012 şi oferă intervenţii personalizate fiecărui beneficiar, în funcţie de vârstă, felul specific în care a fost afectat de această tulburare şi disponibilitatea sa şi a familiei sale de a participa la sesiunile de lucru. Până în acest moment, la Centru beneficiază de asistenţă 26 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani.
Centrul de consiliere şi asistenţă pentru persoane cu autism din Galaţi a fost înfiinţat de Fundaţia Romanian Angel Appeal în parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice – Direcţia Protecţia Copilului şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi, prin proiectul „Şi ei trebuie să aibă o şansă! – program de sprijin pentru integrarea socială şi profesională a persoanelor cu tulburări de spectru autist”. Centrul funcţionează în municipiul Galaţi, Str. Aviator Mircea Zorileanu, nr. 12-13, în cadrul Complexului de Servicii „Iovan Iorgovan”.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.