Jump to content

Investiţii de un milion de lei la Grădiniţa „Parfumul Teilor”


dcp100168

Recommended Posts

Investiţii de un milion de lei la Grădiniţa „Parfumul Teilor”

Trei grădiniţe vor beneficia de investiţii în valoare de peste un milion de lei. Consilierii locali au fost de acord cu lucrările de intervenţii pentru consolidarea Grădiniţei nr. 45 „Parfumul Teilor”, care funcţionează într-o clădire cuprinsă pe lista monumentelor istorice cu titulatura "Casă de la începutul secolului al XX-lea". În vreme ce corpul principal al grădiniţei a fost consolidat şi reabilitat în 2009, corpul secundar prezintă degradări vizibile. El va beneficia de consolidarea structurii de rezistenţă, refacere finisaje, instalaţii electrice şi termice şi reabilitări reţele exterioare, în valoare de 925.097 de lei cu TVA, de la bugetul local, durata de realizare fiind de 18 luni.
De asemenea, în vederea obţinerii avizului de securitate la grădiniţele „Licurici” din Micro 17 şi „Codruţa” din Micro 19 vor fi amenajate scări metalice exterioare pentru evacuare în caz de incendiu. Dacă la Grădiniţa „Licurici” valoarea totală a investiţiei se ridică la 71.988 de lei cu TVA, durata de realizare fiind de nouă luni, la „Codruţa”, lucrările vor costa 89.756 lei cu TVA, tot de la bugetul local, şi vor dura şase luni.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.