dcp100168 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Un elev de la CNVA a leşinat de frica profesoareiLa o oră de biologie, un băiat în vârstă de 14 ani, elev al Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri” (CNVA), şi-a pierdut cunoştinţa în momentul în care a fost admonestat, pe un ton ridicat, de profesoara care predă disciplina respectivă.„Doamna profesoară Liliana Morariu este unul dintre cele mai valoroase cadre didactice din Galaţi, cu rezultate absolut remarcabile ale elevilor săi, la olimpiade, concursuri şi examene, dar este ceva mai severă. Am înţeles că a scos la tablă respectivul elev, care este foarte emotiv. Acesta s-a panicat şi a început să tremure. Profesorul a crezut că simulează pentru a scăpa de examinare şi atunci l-a admonestat ridicând tonul, moment în care, elevul a leşinat. S-a telefonat la 112, a venit o ambulanţă, băiatului i s-a pus masca pentru administrarea oxigenului, după care a fost aşezat pe targă, urcat în ambulanţă şi transportat la spital. Directorul liceului a demarat o anchetă pentru a limpezi circumstanţele acestui incident regretabil”, ne-a declarat prof. Laura Marin, inspector şcolar general.Şeful ISJ Galaţi a mai precizat că la CNVA a fost constituită o comisie internă de anchetă şi că, în funcţie de concluziile acesteia, dacă va fi cazul, se vor lua măsuri.La rândul său, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr Mihai Polinschi, a confirmat intervenţia unui echipaj din subordinea sa, la CNVA.„Echipajul unei ambulanţe a acordat primul ajutor unui băiat în vârstă de 14 ani cu o stare de lipotimie (leşin), cu tensiune arterială puţin scăzută. Pacientul a fost trasportat la Spitalul de Urgenţă pentru Copii”, a precizat medicul.adevarul.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Si daca elevul va muri, profesoara va fi data afara, fara dreptul de a mai profesa ? Si plus vreo 7 ani de puscarie pentru omor din culpa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 iar exagerezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Mda, poate ca am exagerat dar nici nu e bine sa scape nepedepsit ala care i-a legat sireturile. Altfel nu cred ca avea cum sa se impiedice respectivul copil si sa cada asa rau. Si mie mi s=a mai dezlegat sireturile dar niciodata nui am cazut din asta. Cand calci pe un siret dezlegat nu te impiedici si nu cazi. sau daca te impiedici te redresezi repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 tu iar nu ti-ai luat medicamentele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 George, fără supărare, te rog, dar replicile tale sunt uneori halucinante. Dacă ceea ce ai scris reflectă real ceea ce gândești, atunci îți spun că te compătimesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Tie nu ti-a legat nimeni siretul in pauze, la socala nu? Mie mi s-a intamplat dar eu nu am fost atat de naiv sau prost precum credeau colegii si sa nu observ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Adevarul e ca daca esti mai slab de inger, dna Murariu te cam da gata. Am avut ocazia (iar dumneaei neplacerea, probabil) de a o avea profesoara 2 ani de zile, insa chiar nu-i dracul asa de negru, iar la varsta respectiva, copiii au nevoie de niste 'stimulente' de genul caracterului doamnei respective Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 (edited) Wow... puscarie, sireturi, sireturi legate, medicamente! Halucinant! Eu vin si spun ca vulpea e sireata ! Si unele capre lesina cand se sperie: http://www.zooland.ro/Caprele_care_lesina-7102.html Enjoy! PS Eu mi-am luat medicamentele... Edited February 8, 2013 by toto Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Mda, poate ca am exagerat dar nici nu e bine sa scape nepedepsit ala care i-a legat sireturile. Altfel nu cred ca avea cum sa se impiedice respectivul copil si sa cada asa rau. Si mie mi s=a mai dezlegat sireturile dar niciodata nui am cazut din asta. Cand calci pe un siret dezlegat nu te impiedici si nu cazi. sau daca te impiedici te redresezi repede. Ce sireturi ma ? Inca nu te-ai trezit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Ce șireturi????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 (edited) Puteti crede ce vreti dar va spun eu ca la scoala cam asta e cauza de care poti sa te impiedici. Ori iti leaga un coleg sireturile de la pantofi sau adidasi sau ce ai tu, ori iti pune un coleg piedica. Singur nu ai cum sa cazi. Edit Era un alt topic sau un articol nu mai stiu unde in care spunea de un elev care s-a impiedicat la scoala. La nu stiu ce liceu. Si eu vad ca ma postat in topicul gresit. Confundasem dite-urile. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-elev-de-10-ani-a-murit-dupa-ce-a-cazut-in-curtea-unui-liceu-din-cluj.html Nu imi bausem cafeaua Edited February 8, 2013 by George Link to comment Share on other sites More sharing options...
mambo Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 sau cum am zis eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 si...ce s-a mai intamplat cu elevul cu sindromul tourette?!?! i-au crescut sireturile la loc?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 (edited) Nu imi bausem cafeaua Sigur cafeaua ??? Edited February 8, 2013 by LaurX82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts