Jump to content

Un elev de la CNVA a leşinat de frica profesoarei

dcp100168

Recommended Posts

Un elev de la CNVA a leşinat de frica profesoarei

La o oră de biologie, un băiat în vârstă de 14 ani, elev al Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri” (CNVA), şi-a pierdut cunoştinţa în momentul în care a fost admonestat, pe un ton ridicat, de profesoara care predă disciplina respectivă.

„Doamna profesoară Liliana Morariu este unul dintre cele mai valoroase cadre didactice din Galaţi, cu rezultate absolut remarcabile ale elevilor săi, la olimpiade, concursuri şi examene, dar este ceva mai severă. Am înţeles că a scos la tablă respectivul elev, care este foarte emotiv. Acesta s-a panicat şi a început să tremure. Profesorul a crezut că simulează pentru a scăpa de  examinare şi atunci l-a admonestat ridicând tonul, moment în care, elevul a leşinat. S-a telefonat la 112, a venit o ambulanţă, băiatului i s-a pus masca pentru administrarea oxigenului, după care a fost aşezat pe targă, urcat în ambulanţă şi transportat la spital. Directorul liceului a demarat o anchetă pentru a limpezi circumstanţele acestui incident regretabil”, ne-a declarat prof. Laura Marin, inspector şcolar general.

Şeful ISJ Galaţi a mai precizat că la CNVA a fost constituită o comisie internă de anchetă şi că, în funcţie de concluziile acesteia, dacă va fi cazul, se vor lua măsuri.

La rândul său, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr Mihai Polinschi, a confirmat intervenţia unui echipaj din subordinea sa, la CNVA.

„Echipajul unei ambulanţe a acordat primul ajutor unui băiat în vârstă de 14 ani cu o stare de lipotimie (leşin), cu tensiune arterială puţin scăzută. Pacientul a fost trasportat la Spitalul de Urgenţă pentru Copii”, a precizat medicul.

adevarul.ro

Mda, poate ca am exagerat dar nici nu e bine sa scape nepedepsit ala care i-a legat sireturile. Altfel nu cred ca avea cum sa se impiedice respectivul copil si sa cada asa rau. Si mie mi s=a mai dezlegat sireturile dar niciodata nui am cazut din asta. Cand calci pe un siret dezlegat nu te impiedici si nu cazi. sau daca te impiedici te redresezi repede. 

Adevarul e ca daca esti mai slab de inger, dna Murariu te cam da gata. Am avut ocazia (iar dumneaei neplacerea, probabil) de a o avea profesoara 2 ani de zile, insa chiar nu-i dracul asa de negru, iar la varsta respectiva, copiii au nevoie de niste 'stimulente' de genul caracterului doamnei respective :d

Mda, poate ca am exagerat dar nici nu e bine sa scape nepedepsit ala care i-a legat sireturile. Altfel nu cred ca avea cum sa se impiedice respectivul copil si sa cada asa rau. Si mie mi s=a mai dezlegat sireturile dar niciodata nui am cazut din asta. Cand calci pe un siret dezlegat nu te impiedici si nu cazi. sau daca te impiedici te redresezi repede. 

Ce sireturi  ma ? Inca nu te-ai trezit ? :))

Puteti crede ce vreti dar va spun eu ca la scoala cam asta e cauza de care poti sa te impiedici. Ori iti leaga un coleg sireturile de la pantofi sau adidasi sau ce ai tu, ori iti pune un coleg piedica. Singur nu ai cum sa cazi. 

Edit 

Era un alt topic sau un articol nu mai stiu unde in care spunea de un elev care s-a impiedicat la scoala. La nu stiu ce liceu. Si eu vad ca ma postat in topicul gresit. 

Confundasem dite-urile. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-elev-de-10-ani-a-murit-dupa-ce-a-cazut-in-curtea-unui-liceu-din-cluj.html Nu imi bausem cafeaua =)) 

Edited by George