dcp100168 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 În etapa a XX-a a Ligii I, duminică, 24 februarie, Oţelul Galaţi - Petrolul Ploieşti, ora 17.30 - Digi Sport
dcp100168 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Doi suspendaţi la Oţelul, trei la PetrolulOţelul joacă duminică, de la ora 18.00, cu Petrolul, iar antrenorul Petre Grigoras are deja ceva probleme de lot. Cristian Sîrghi nu poate evolua, fiind suspendat timp de o etapă pentru că a încasat cel de-al patrulea său cartonaş galben din acest sezon în meciul cu Rapid din iarnă.Mai mult, proaspătul transfer Alexandru Zaharia a venit la Galaţi cu un “bagaj” de 4 avertismente, ultimul primit în aceeaşi etapă a 19-a, ceea ce înseamnă că nu poate juca cu Petrolul! Şi mai interesant este faptul că şi la ploieşteni vor lipsi din acelaşi motiv, nu mai puţin de 3 jucători: Gheorghe Grozav, Marian Cristescu şi Enza Manasse.De asemenea, Daniel Popescu şi Cleidimar Didi sunt incerţi pentru primul meci oficial al anului, după accidentările suferite în cantonamentul din Spania. În plus, brazilianul Marquinhos s-a întors în ţara natală pentru a-şi rezolva nişte probleme cu actele şi are şanse mici să revină la timp pentru jocul de Liga I.dunareabatrana.ro
dcp100168 Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Cosmin Contra, înainte de meciul cu Oţelul: Avem mari probleme de lotTehnicianul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat că are mari probleme de lot înaintea meciului cu Oţelul Galaţi, programat duminică, în etapa a XX-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. "O săptămână în plus de pregătire ar fi contat. Din păcate, nu se ţine cont de munca antrenorilor, care sunt priviţi ca nişte sclavi, de programul de pregătire, de jucători. O săptămână de refacere, aşa cum planificasem iniţial, ar fi fost ideală. Sunt sigur că de aceleaşi probleme se plâng şi Grigoraş, şi Hizo, şi alţii. Noi avem mari probleme de lot. Patru jucători - Grozav, Mustivar, Cristescu şi Romario - sunt suspendaţi, iar Marinescu şi Achim sunt accidentaţi. De asemenea, Hamutoski şi Boudjemaa sunt incerţi. Oţelul nu-şi poate permite paşi greşiţi acasă, dar din punct de vedere ar omogenităţii cred că suntem pe picior de egalitate. Nu vreau să comentez ce se petrece la Galaţi, poate evenimentele îi vor mobiliza suplimentar pe cei de la Oţelul. Sunt sigur că nu vor intra să facă figuraţie pe teren. Sper să fiu inspirat în alcătuirea echipei", a spus Contra.Pe ultima sută de metri, Petrolul a reuşit legitimarea lui Gualberto Mojica, a cărui carte verde a sosit vineri după-amiază. Acesta a va fi jucătorul Petrolului un sezon şi jumătate şi va figura în lotul pentru partida de duminică.gandul.info
dcp100168 Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Bilete Oţelul - PetrolulPreţurile biletelor pentru meciul de duminică, FC Oţelul Galaţi - FC Petrolul Ploiești, din etapa a XX-a a Ligii I Bergenbier, sunt următoarele: Tribuna I - 15 lei, Tribuna a II-a - 10 lei, Peluze - 7 lei.Biletele se vor comercializa duminică, 24 februarie, între orele 9.00 și 18.45, la casele de bilete din jurul stadionului Oţelul.
dcp100168 Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Ne-am chinuit, dar se pare că mai mult de-atât nu se poate. Chiar dacă golul a fost din întâmplare, Petrolul a dat impresia că stăpâneşte tactic jocul...Oţelul Galaţi - Petrolul Ploieşti 0-1Formaţia Oţelul Galaţi a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bokila, în minutul 80, cu o lovitură cu capul după o centrare a lui Hoban din lovitură liberă.Oţelul Galaţi: Grahovac - Cojoc, Costin (Tudorie '86), Benga, Ljubinkovici - Iorga, Giurgiu, Neagu - Astafei, Paraschiv (Gazale '81), Stromajer (Filip '69). Antrenor: Ioan Balaur.Petrolul Ploieşti: Bornescu - Alcenat, Neag, Geraldo, Guilherme - Renan (Boudjemaa '67), Hoban, Mojica (Manasse '79), Morar (Hamza '58) - Bokila, Sauvadet. Antrenor: Cosmin Contra.Cartonaşe galbene: Ljubinkovici '19, Giurgiu '23 / Bokila '20, Hamza '63, Geraldo '89Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Aurel Oniţă, Octavian Şovre (asistenţi) - Florin Miron (rezervă). Observatori: Ioan Mureşan, Dumitru DumitriuÎnainte de începerea jocului, pugilistul Cristian "Hammer" Ciocan, care şi-a apărat cu succes vineri titlul european WBO la categoria grea, a prezentat publicului centura de campion. De asemenea, el a dat lovitura de începere a partidei.La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori, între care şi 350 de fani ploieşteni.Tehnicianul Petre Grigoraş nu a stat pe banca Oţelului la această partidă, deoarece încă nu a semnat contractul cu gruparea gălăţeană.
dcp100168 Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Grigoraş: "Este dureros, am controlat meciul"Petre Grigoraş nu a stat pe bancă la primul meci de la revenirea acasă. La meci nu a venit nici Marius Stan, iar Narcis Răducan spune că acest lucru dezvăluie situaţia de la echipă."Este dureros să pierzi un meci după ce l-ai controlat tot timpul. Sper să ne revenim repede", a declarat Grig după meci."Este un rezultat nemeritat. Am pus o presiune constant pe adversar, dar norocul a fost de partea Petrolului. Absenţa lui Marius Stan de la meci spune totul despre atmosfera din jurul echipei. Ar fi păcat să se strice totul. Am arătat multe lucruri bune", a spus şi Narcis Răducan, director general Oţelul.prosport.ro Contra: "Nu sunt mulţumit, am câştigat cu puţin noroc"Petrolul câştigă la Galaţi după un meci dominat de gazde. Bokila a adus victoria "lupilor" cu o lovitură de cap şi prahovenii urcă peste CFR Cluj în clasament. Contra s-a arătat nemulţumit de jocul echipei. "Prima repriză a fost una slabă pentru noi, dar am reuşit să echilibrăm jocul şi cu puţin noroc am câştigat toate punctele. Nu sunt mulţumit de realizările şi evoluţiile mai multor jucători, dar trebuie să ţinem cont că am avut patru, cinci absenţe importante" , a spus Contra după meci.prosport.ro
Recommended Posts