Jump to content

Ceferiştii gălăţeni, trimişi acasă câte o zi pe lună


dcp100168

Recommended Posts

Ceferiştii gălăţeni, trimişi acasă câte o zi pe lună

Măsura de reducere a programului de lucru, conform prevederilor Codului Muncii, a fost decisă de conducerea societăţii CFR Călători şi va fi pusă în practică în perioada februarie - iunie 2013, ne-a declarat liderul Sindicatului Mişcare Feroviar Galaţi, Viorel Istrate.

În ceea ce priveşte Regionala CFR Călători Galaţi, măsura va afecta un număr de 1.400 de angajaţi care vor fi nevoiţi să stea lunar câte o zi acasă, de la femeia de serviciu până la directorul general. Potrivit informaţilor furnizate de către liderul de sindicat Viorel Istrate, la nivel naţional măsura va afecta un număr de 14.000 de angajaţi ai CFR Călători. „Măsura a fost luată din cauza lipsei de lichidităţi. Societatea are de recuperat nişte creanţe şi pe măsură ce o va face este posibil ca aplicarea măsurii să înceteze mai repede decât data preconizată. Reducerea programului de lucru va însemna o reducere medie cu 50 de lei a veniturilor lunare ale unui angajat”, ne-a mai declarat liderul de sindicat Viorel Istrate.

monitoruldegalati.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.