Jump to content

un pic de ajutor va rog in legatura cu trecerea frontierei in MD si ucraina


BauBau Adrian

Recommended Posts

am o dacie 1410 si as dori sa trec in ucraina sai fac plinu(nu pentru o singura data)...am toate actele necesare dar inca nu am omologat instalatia gpl.....si am cateva nelamuriri...pot trece si in ucraina cu canistra metalica de 10 L ?  pot trece granita daca nu am instalatia omologata? ce trebuie sa platesc la moldoveni sa pot trece?.....unde e mai avantajos sa schimb banii,la vama sau gasesc case de schimb valutar in reni..si daca merita..? ce'i care au trecut sau care au habar va rog sa va dati o parere :) multumesc si sanatate !

Link to comment
Share on other sites

Nu cred să te întrebe de omologare la instalația de GPL. În Ucraina poți trece dar nu prea poți trece la români. De curând ( anul trecut ) nu se mai dă voie cu canistră separat. Eu personal nu obișnuiesc dar auzeam discuții și certuri în vamă pe tema asta. Mai avantajos este să schimbi banii în vamă la Moldoveni. La moldoveni ca să poți trece trebuie să plătești odata 25 de lei moldovenești și vinieta care este 2 euro. Ultima oară când am fost( duminică 10.feb.2013 ) am plătit 27 de lei românești taxa lor eco și vinieta. Sfatul meu ar fi să nu alimentezi. Prețul nu este foarte diferit față de al nostru și dacă iei în calcul timpul pierdut, vinieta și taxa eco + drumul până în vamă, nu se merită.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.