BauBau Adrian Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 am o dacie 1410 si as dori sa trec in ucraina sai fac plinu(nu pentru o singura data)...am toate actele necesare dar inca nu am omologat instalatia gpl.....si am cateva nelamuriri...pot trece si in ucraina cu canistra metalica de 10 L ? pot trece granita daca nu am instalatia omologata? ce trebuie sa platesc la moldoveni sa pot trece?.....unde e mai avantajos sa schimb banii,la vama sau gasesc case de schimb valutar in reni..si daca merita..? ce'i care au trecut sau care au habar va rog sa va dati o parere multumesc si sanatate ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Nu cred să te întrebe de omologare la instalația de GPL. În Ucraina poți trece dar nu prea poți trece la români. De curând ( anul trecut ) nu se mai dă voie cu canistră separat. Eu personal nu obișnuiesc dar auzeam discuții și certuri în vamă pe tema asta. Mai avantajos este să schimbi banii în vamă la Moldoveni. La moldoveni ca să poți trece trebuie să plătești odata 25 de lei moldovenești și vinieta care este 2 euro. Ultima oară când am fost( duminică 10.feb.2013 ) am plătit 27 de lei românești taxa lor eco și vinieta. Sfatul meu ar fi să nu alimentezi. Prețul nu este foarte diferit față de al nostru și dacă iei în calcul timpul pierdut, vinieta și taxa eco + drumul până în vamă, nu se merită. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BauBau Adrian Posted February 13, 2013 Author Share Posted February 13, 2013 bun..si acea taxa eco si vinieta pentru cat timp sunt valabile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Taxa eco este valabilă 24 de ore în timp ce vinieta este valabilă 7 zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Am greșit taxa pentru vinietă în sensul că este 4 euro și nu 2.. per total un 26-27 de lei românești. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts