Jump to content

Folkistul George Sărluceanu îşi lansează primul album


dcp100168

Recommended Posts

Folkistul gălăţean George Sărluceanu îşi lansează în curând primul album şi a scos astăzi în lume piesa care-i va da titlul.

 

Consemnez un alt debut, cel al lui George Sărluceanu, de astă dată în calitate de solist şi creator complet. A fost basist la Circa 7 şi la Spin, a fost şi baterist dar şi folkist la începuturile sale în Galaţiul natal (n.13.07.1974). Trupa Spin este deocamdată în reorganizare după plecarea solistei Roxana Andronescu, aşa că George s-a decis să realizeze un material propriu, revenind oarecum la o veche pasiune a sa. A câştigat în 2001 Trofeul Festivalului „Om Bun”, dar a obţinut numeroase premii şi în alte concursuri de profil. Compoziţiile sale au poveştile lor, conţin repere biografice. Cântă adesea prin ţară singur sau acompaniat de Felix Mircea (bateristul de la Spin), abordând un repertoriu original şi divers de folk şi blues.

facebook.com

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.