George Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Oare Google maps, vede in viitor? Pe hartile Google Maps podul peste dunare este deja construit si este la GALATI! Se numeste 22E si face legatura intre Trecere BAC si I.C Bratianu. Si ma refer ca este reprezentat cu o linie galbena ca orice sosea pe cand drumul cu bacul e preprezentat printr-o linie alba punctata.
djpedros Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) asta din cauza cretinilor care au modificat harta. daca te uiti mai bine, pe strada basarabiei trece si centura braila si M3 (asta nu stiu ce e). eu am facut mai multe demersuri la ei sa elimine "centura braila", se pare ca degeaba Edited February 22, 2013 by djpedros
LaurX82 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) Oare Google maps, vede in viitor? Pe hartile Google Maps podul peste dunare este deja construit si este la GALATI! Se numeste 22E si face legatura intre Trecere BAC si I.C Bratianu. Si ma refer ca este reprezentat cu o linie galbena ca orice sosea pe cand drumul cu bacul e preprezentat printr-o linie alba punctata. Face misto Google maps de noi ca nu suntem in stare sa facem un pod peste un mic fluviu... Edited February 22, 2013 by LaurX82
Recommended Posts