Jump to content

O gălăţeancă s-a spânzurat din cauza datoriilor la bănci


dcp100168

Recommended Posts

O gălăţeancă s-a spânzurat din cauza datoriilor la bănci
Femeia n-a putut suporta ideea că într-o zi va fi evacuată din locuinţă şi familia sa va ajunge pe drumuri. Făcuse împrumuturile înainte de rămâne fără loc de muncă, pe când era convinsă ca va putea să le achite.
Cea care a cedat în faţa disperării şi a comis gestul sinucigaş avea 45 de ani.
Dimineaţă, în jurul orei 7.30, soţul său a plecat de acasă. Când s-a întors, după trei ore, acesta a avut parte de un şoc terbil. Soţia lui se spânzurase de o ţeavă a instalaţiei de termoficare.
Familia avea datorii la mai multe bănci şi venituri care nu mai permiteau achitarea lor. Biata femeie n-a putut suporta ideea că, într-o zi, va suna la uşă un executor judecătoresc, care o va scoate în stradă, sub ochii vecinilor, şi va rămâne pe drumuri. A preferat să nu trăiască acel moment de cumplită umilinţă şi disperare.
„Am fost solicitaţi prin 112 de către soţul femeii. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Femeia decedase cu cel puţin două ore înainte de sosirea echipajului nostru”, a declarat dr Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.