Jump to content

Fată de 13 ani din Fârţăneşti violată de propriul tată


dcp100168

Recommended Posts

Fată de 13 ani din Fârţăneşti violată de propriul tată
Magistraţii Tribunalului Galaţi au emis un mandat de arestare pe numele lui Constantin Popa, de 38 de ani, acuzat de viol şi incest. Bărbatul, din Fârţăneşti, şi-a violat în repetate rânduri fiica de 13 ani, care are certificat de handicap. Constantin Popa a divorţat de soţia lui în 2011, iar minora i-a fost încredinţată. În luna mai 2011 bunica paternă a copilei a decedat. Acesta a fost începutul coşmarului.

Copila a fost supusă la chinuri groaznice imediat după decesul bunicii. Tată îşi învăţa fiica să spună tuturor că a fost violată de mai multe persoane. Acesta a fost povestea lui Constantin Popa în august 2012, atunci când a mers la poliţie, în calitate de reprezentant legal, şi a declarat că minora a fost violată de 14 persoane. Fetiţa a fost dusă la medic, iar certificatul medico-legal a arătat că a fost obligată să întreţină raporturi sexuale normale, anale şi orale. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au făcut investigaţii şi, cu ajutorul unui psiholog, au interogat-o pe fată. Aşa au aflat că de fapt violatorul a fost chiar tatăl ei.

Constantin Popa a ajuns acum după gratii, iar fetiţa lui se află într-un centru de plasament. Din păcate acesta nu este singurul caz de acest gen. Procurorii gălăţeni s-au confruntat cu mai multe cazuri de viol şi incest de la începutul anului. Chiar dacă adulţii care săvârşesc aceste fapte ajung după gratii, copii rămân cu o traumă pentru toată viaţa.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.