silviudeep Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Atunci hai sa ingropam CFR-ul si sa ii lasam pe TFC sa preia toate cursele din tara. CFR ca orice companie de stat se ingroapa singura .... de ce??? Ca nu e nimeni tras la raspundere/// O societate privata in schimb e obligata sa faca profit, ca altfel zboarad e pe piata. S-a vazut de altfel cum o lucrare pe care CFR-ul o facea in 3-4 ani a fost facuta de operatorul privat intr-o luna si un pic... Orice operator privat va concura cu succes CFR-ul care e o relicva de companie care merge in pierdere (mai mult sau mai putin voit) si singura varianta de a avea transport viabil pe calea ferata este de a avea cat mai multi operatori privati...Se stie si se observa acest lucru...
LaurX82 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 In Gara CFR pe usa de acces in Gara este un anunt precum ca s-au reluat cursele TFC intre Galati si Barlad. Acum trenurile merg pe distanta integrala. Care gara si care usa de acces Si ce te intereseaza pe tine aceasta ruta de tren, ca nu trece pe la Braila, asa parca nu trece pe acolo, sau trece ???
George Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 (edited) Se vede ca tu nu ai fost niciodata in Gara Galati. Nu nu rece dar ce te intereseaza pe tine unde ma plimb eu? Si de altadata nu ma mai obosesc sa raspund unui .... Edited April 27, 2013 by George
LaurX82 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Se vede ca tu nu ai fost niciodata in Gara Galati. Nu nu rece dar ce te intereseaza pe tine unde ma plimb eu? Si de altadata nu ma mai obosesc sa raspund unui .... Da nu am fost in gara, eu saream de pe pod direct in tren o sa imi spui mai tarziu ca nu am trecut niciodata prin bariera traian sau gasesti tu ceva absurd. Ieri am fost prin Braila dar am uitat de tine.... E grele... scz de off... Poate tine ceva mai mult aceasta linie, la iarna tot la tren ma intorc
Recommended Posts