dcp100168 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Primarul Marius Stan, vicepreşedinte PNL la nivel naţional* Liderul PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a rămas doar membru al Biroului Permanent Naţional al partiduluiPrimarul Galaţiului, Marius Stan, a devenit vicepreşedinte PNL, fiind dorit şi propus de Crin Antonescu în echipa lui. La polul opus, liderul PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a pierdut funcţia de vicepreşedinte pe care a ocupat-o din 2006. A rămas, însă, membru în Biroului Permanent Naţional al partidului, forul de decizie al PNL.Presa centrală l-a prezentat, în ultimele zile, pe Victor Paul Dobre ca pe un adversar al opiniilor lui Antonescu, afirmând că liberalul gălăţean ar fi votat, alături de Călin Popescu Tăriceanu, împotriva Statutului PNL. Contactat telefonic, Dobre a subliniat că nu a fost vreodată adversarul lui Antonescu, dar că a avut o opinie diferită faţă de liderul naţional al PNL în privinţa desemnării celor 31 de vicepreşedinţi. „Am fost de aceeaşi părere ca şi Tăriceanu că vicepreşedinţii trebuie să fie aleşi uninominal, şi nu numiţi. Am fost vicepreşedinte de două ori, o dată ales şi apoi numit şi consider că a fi ales este mai corect. Divergenţa a fost aici. Am votat Statutul PNL în ansamblul său”, ne-a declarat Dobre. Întrebat dacă a votat în favoarea lui Crin Antonescu, Dobre ne-a declarat că nu glumeşte cu asemenea lucruri şi că Antonescu este preşedintele PNL.Pe la colţurile PNL se zvoneşte că ar putea avea loc „represalii” împotriva lui Tăriceanu şi a echipei din jurul său, în care este inclus şi Dobre. „Dacă s-ar întâmpla aşa ceva înseamnă că avem o problemă cu dreptul la opinie şi cu valorile în PNL”, ne-a spus Dobre. Rămâne de văzut ce le rezervă viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat primarului Stan şi deputatului Dobre.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts