dcp100168 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Petre Grigoraş a plecat de la OţelulAntrenorul Petre Grigoraş a decis să nu mai semneze contractul cu Oţelul şi a părăsit echipa gălăţeană pentru că nu avea garanţia unui proiect solid. Grigoraş plecase din Galaţi aseară, dar decizia a luat-o astăzi. În urmă cu puţine momente, antrenorii secunzi veniţi odată cu Grigoraş, Marian Dinu şi Moţei, şi-au luat rămas bun de la jucători.Informaţia a fost confirmată de directorul general al FC Oţelul, Narcis Răducan.viata-libera.ro
dcp100168 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Petre Grigoraş: "Am fost prins într-un război care nu este al meu"Antrenorul Petre Grigoraş a părăsit echipa Oţelul Galaţi din cauza din cauza disensiunilor dintre Primăria municipiului şi acţionariatul majoritar, Dan Adamescu, informează www.prosport.ro. "Am fost prins într-un război care nu este al meu, dacă nu mă dădeam din cale, mă sfărâmau. Când am venit, vorbisem cu cineva (n.r. - primarul Marius Stan), dar acea persoană nu mai are nicio putere în club. Cu domnul Adamescu nu am vorbit decât acum două-trei zile prima dată. Unul n-are putere de decizie, pe celălalt nu-l cunosc. Nu am ce să fac în această situaţie, nu sunt genul de om care să mă dau de o parte sau cealaltă a baricadei. Am stat o lună pe cheltuiala mea, tot sperând că se rezolvă. Nici nu vă imaginaţi cât de dezamăgit am plecat. În acest moment, cel mai mult îmi doresc ca suporterii să înţeleagă în ce situaţia am fost pus, m-ar durea enorm să fie supăraţi pe mine, să creadă că am plecat ca un laş. Nu a contat că am pierdut meciul de aseară, cu acest lot nu îmi era frică, am fi avut cu siguranţă rezultate foarte bune", a declarat Petre Grigoraş, care a precizat că va reveni la Galaţi dacă se vor rezolva problemele.
dcp100168 Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Narcis Răducan: Sunt şanse să continuăm colaborarea cu Petre GrigoraşDirectorul general al grupării Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că sunt şanse ca antrenorul Petre Grigoraş, care a părăsit formaţia gălăţeană din cazua problemelor de la club, să revină la conducerea tehnică a echipei."În ceea ce priveşte plecarea lui Petre Grigoraş, trebuie să recunosc că mă doare foarte tare şi am speranţa că se poate întoarce situaţia şi poate îl convingem să rămână. Încercăm. Sunt şanse chiar să continuăm colaborarea cu Petre şi să nu căutăm un alt antrenor. Domnul Adamescu am înţeles că este mai discret şi că va da un comunicat. Dânsul m-a lăsat pe mine să mă ocup de club", a spus Răducan.Narcis Răducan a afirmat că Oţelul Galaţi nu are probleme financiare prea mari. "Avem de plătit doar nişte datorii curente către parteneri sau furnizori. Situaţia nu este atât de gravă pe cât s-a prezentat", a completat Răducan.
dcp100168 Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Au bătut palma! Antrenorul Petre Grigoraş se întoarce la Oţelul!În urma întâlnirii cu patronul Oţelului, Dan Adamescu, antrenorul Petre Grigoraş a luat decizia să revină pe banca tehnică a echipei gălăţene. Toate detaliile au fost stabilite în cadrul discuţiilor din această seară, iar duminică sau cel mai târziu luni va fi semnat contractul. La finalul convorbirii cu Dan Adamescu, Petre Grigoraş ne-a declarat: "Din discuţiile pe care le-am avut cu domnul Adamescu nu a reieşit niciun impediment pentru a-mi desfăşura în continuare activitatea în condiţii optime, astfel că, duminică sau luni, după ce voi semna contractul, voi reintra în pâine ca antrenor al Oţelului." După încheierea întrevederii, care a avut loc la Bucureşti, Grigoraş a anunţat că nu va face deplasarea cu echipa la Cluj. El s-a dus însă la aeroport, pentru a-i anunţa personal pe jucătorii gălăţeni despre decizia luată şi pentru a-i încuraja înaintea întâlnirii cu CFR.viata-libera.ro
dcp100168 Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 E oficial, Petre Grigoraş a semnat contractul cu OţelulOţelul Galaţi are în sfârşit antrenor principal! Duminică după-amiază, Petre Grigoraş a semnat contractul cu gruparea gălăţeană, pentru un an şi jumătate cu opţiune de prelungire. "Toate clauzele pe care le discutasem vineri seară la întâlnirea cu domnul Adamescu (n.r. - acţionarul majoritar) au fost prinse în contract şi am semnat. De mâine, după ce va fi înregistrat la LPF, voi fi oficial antrenorul Oţelului. Urmează o săptămână foarte importantă, echipa este încărcată psihic, dar cu sprijinul suporterilor sper să depăşim acest moment delicat şi să legăm două victorii consecutive", a declarat Petre Grigoraş.Directorul general al FC Oţelul, Narcis Rădcuan, era foarte încântat că s-a rezolvat cu bine problema conducerii tehnice. "Mă bucur enorm că am reuşit să ne respectăm promisiunea făcută suporterilor şi l-am readus oficial pe Grig la echipă", a spus Răducan.Petre Grigoraş, care s-a ocupat de pregătirea echipei în ultima lună, părăsise gruparea gălăţeană la începutul acestei săptămâni, fără să semneze vreun contract, în urma tensiunilor dintre patronatul clubului şi municipalitate.Grigoraş nu a asistat aseară la partida pe care Oţelul a câştigat-o în deplasare cu CFR Cluj (scor 0-1), iar astăzi dimineaţă a revenit în Galaţi, întâmpinându-şi jucătorii la stadion la întoarcerea de la Cluj.viata-libera.roGrigoraş a semnat contractul cu Oţelul GalaţiOţelul Galaţi are în sfârşit antrenor principal! Duminică după-amiază, Petre Grigoraş a semnat contractul cu gruparea gălăţeană, pentru un an şi jumătate cu opţiune de prelungire. "Toate clauzele pe care le discutasem vineri seară la întâlnirea cu domnul Adamescu (n.r. - acţionarul majoritar) au fost prinse în contract şi am semnat. De mâine, după ce va fi înregistrat la LPF, voi fi oficial antrenorul Oţelului. Urmează o săptămână foarte importantă, echipa este încărcată psihic, dar cu sprijinul suporterilor sper să depăşim acest moment delicat şi să legăm două victorii consecutive", a declarat Petre Grigoraş.prosport.roTot astăzi au semnat contracte cu Oţelul antrenorul secund Marian Dinu, antrenorul de portari Dan Moței şi preparatorul fizic Gheorghe Avram.
Recommended Posts