Jump to content

O tânără s-a electrocutat după ce a vrut să-şi sperie iubitul

dcp100168

Recommended Posts

O tânără s-a electrocutat după ce a vrut să-şi sperie iubitul
Ceea ce a vrut să fie o glumă s-a transformat într-un coşmar pentru o tânără de 15 ani din Galaţi. Adolescenta s-a certat cu iubitul ei în seara de Dragobete şi şi-a ameninţat iubitul că, dacă nu se împacă cu ea, se sinucide. Fata s-a îmbrăcat şi a plecat în gara Barboşi, sperând ca iubitul să vină după ea şi să se împace. Dezamăgită că prietenul nu a urmat-o, fata a ajuns în gară, a urcat pe podul de cale ferată şi şi-a aşteptat minute bune prietenul. Plictisită de atâta aşteptare şi dezamăgită că acesta nu a venit, tânăra s-a aşezat pe bordură. Nu s-a asigurat şi a atins unul din cablurile de înaltă tensiune. „În urma verificărilor efectuate, se pare că tânăra în urma unor discuţii contradictorii cu iubitul ei s-a urcat pe un pod din zona CFR şi din cauza umidităţii din zonă s-a produs un arc electric între ea şi firul de contact”, a declarat Veronica Petrea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Transporturi Galaţi. Medicii spun că tânăra se află în afara oricărui pericol. „A fost internată de urgenţă în secţia de chirurgie plastică, cu arsuri de gradele 2 şi 3 la nivelul membrului pelvin stâng, arsuri prin electrocutare. Având în vedere complexitatea leziunilor, pacienta a fost internată, iar în cursul zilei de astăzi va fi transferată către un spital de specialitate din Bucureşti. În momentul de faţă este stabilă hemodinamic”, a declarat dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

presagalati.ro

Adolescentă la un pas de moarte după ce a vrut să-şi sperie iubitul de Dragobete!
Cu iubirea nu-i de glumă, mai ales la vârsta adolescenţei. Ana Maria, o puştoaică de numai 15 ani din Galaţi, a fost la un pas să-şi piardă viaţa în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu prietenul ei, în vârstă de 20 de ani, chiar în seara de Dragobete. Îmbrăcată doar cu un halat şi încălţată cu papuci, fără a ţine cont de ploaia de afară, fata s-a urcat pe un pod de cale ferată pentru a-l face pe băiat să revină la sentimente mai bune.
"Tânăra s-a urcat pe podul de cale ferată dinspre triajul din Barboşi şi s-a aşezat pe margine, în apropierea unui cablu prin care trece curent de 27.000 de volţi. Pe fondul atmosferei umede, s-a creat un arc electric, iar fata s-a electrocutat", ne-a precizat cms. Ştefan Constandache, şeful Biroului Poliţiei Transporturi Galaţi. Hainele tinerei s-au aprins instantaneu, iar câţiva oameni care au văzut-o au sărit imediat să o stingă şi au sunat la 112. Adolescenta a fost transportată a Spitalul de Urgenţă, medicii susţinând că arsurile care i-au afectat zona pelvină şi picioarele fiind destul de serioase.
,,Urmează să o transportăm la Bucureşti deoarece arsurile sunt profunde, de gradul II şi III," a precizat dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale. Mama tinerei nu crede că fata, care a părăsit casa părintească de pe Garofiţei pentru a trăi cu un băiat cu cinci ani mai mare în cartierul Barboşi, ar fi avut probleme aşa mari în relaţie încât să încerce să se sinucidă cu adevărat. "Sunt pe un an împreună. Nu ştiu să se fi certat", ne-a spus Georgeta Pârvu.

viata-libera.ro

Ar trebui pusi jandarmi la podurile de cale ferate. Totusi sunt poduri de cale ferata nu pasarele pietonale. Ce sa caute un pietoj pe un pod de cale ferata? 

superb,  e  genial chiar.

nu e mai bine sa punem cate un jandarm la fiecare km de cale ferata?

Tu ai auzit ca in Targu Jiu la "Podul Sinucigasilor" s-au pus 2 politisti care se plimba pe pod? 

Deci nu e ideea mea. E ideea primarului din Targu jiu care ar trebui sa o aplice si primarul Galatiului, Marius Stan. 

Edited by George

Mai george dar din ce in ce te duci rau de tot, cum oare mai stai in libertate, la voi la Braila nu va inchide  sau cam asa sunt majoritatea si nu au loc  ? :))  A inceput sa fi fan-ul meu, unde postezi acolo ma uit si eu ca sa am ce ma amuza, dar unele posturi de ale tale nici de ras nici de plans nu se poate, ramane omu fara cuvinte sa mor eu de nu :)

Nu inteleg ce cauti pe acest forum cu idei tampite, doar esti din Braila, aia nu au forum ? Faci Galatiul de rusine, cine vine si citeste acest forum si da de tine zice ca asa sunt Galateni, dar in nici un caz, dar prima impresie cam asta o fac uni din pacate :(

intrebarea geniala e alta :"Ce sa caute un pieton pe un pod de cale ferata?" :YMPARTY: 

sa croseteze apa minerala...sa caute duhul lampii  :^O  

Chiar ca tare!...   =)) Misto... apa minerala crosetata... hand made. Se vinde bine...  :))  Ca martisor !

Tu ai auzit ca in Targu Jiu la "Podul Sinucigasilor" s-au pus 2 politisti care se plimba pe pod? 

Deci nu e ideea mea. E ideea primarului din Targu jiu care ar trebui sa o aplice si primarul Galatiului, Marius Stan. 

Si daca stai pe pod gata vine politia langa tine si te pazaste ? Sau cand te arunci te prinde de craci ? :)) Nu mai ai voie sa stai pe pod, eu cam obisnuiesc asta mai mereu pentru priveliste, poze una alta... nu ca vreau sa ma sinucid.

Edited by LaurX82

Mai george dar din ce in ce te duci rau de tot, cum oare mai stai in libertate, la voi la Braila nu va inchide  sau cam asa sunt majoritatea si nu au loc  ? :-))  A inceput sa fi fan-ul meu, unde postezi acolo ma uit si eu ca sa am ce ma amuza, dar unele posturi de ale tale nici de ras nici de plans nu se poate, ramane omu fara cuvinte sa mor eu de nu :-)

Nu inteleg ce cauti pe acest forum cu idei tampite, doar esti din Braila, aia nu au forum ? Faci Galatiul de rusine, cine vine si citeste acest forum si da de tine zice ca asa sunt Galateni, dar in nici un caz, dar prima impresie cam asta o fac uni din pacate :(

Dupa cum se vede cum gandesti esti un nimic. NIMENI IN TOATA LUMEA ASTA PE CARE TRAIESTI NU TE INCHIDE DACA NU INCALCI LEGEA. DACA NU FURI SAU NU DAI IN CAP CUIVA. IGNORE de la mine. 

Edited by George