dcp100168 Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 În etapa a XXII-a, duminică, 10 martie, 18.00, Oţelul Galaţi - Pandurii Târgu Jiu, Digi Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 Revine Giurgiu, alţi trei cu problemePentru jocul de duminică împotriva celor de la Pandurii Tg.Jiu, antrenorul Petre Grigoraş va putea conta din nou pe Giurgiu, care va reveni după etapa de suspendare ispăşită runda trecută. La limita suspendării se află Benga şi Astafei, care la următorul "galben" încasat vor absenta o etapă.În schimb, trei jucători s-au pregătit separat la antrenamentul de ieri. Neagu şi Ljubinkovici au acuzat uşoare accidentări, aşteptându-se recuperarea lor până la ora jocului cu Pandurii, iar fundaşul stânga Dan Popescu este încă în plină recuperare.În acelaşi timp, Zaharia are şanse foarte mici să mai revină pe teren pentru Oţelul până la finalul campionatului, iar Silviu Ilie va rata tot sezonul, aflându-se în recuperare după accidentarea suferită în prima etapă a campionatului.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 „Vreau să bat pe Pandurii, iar după aia, ei să câştige toate meciurile”Runda viitoare de campionat va aduce faţă în faţă Pandurii şi Oţelul Galaţi, un duel ce se anunţă încă de pe acum extrem de interesant. Însă, din câte se pare, sarea şi piperul vor fi aduse prin faptul că înfruntarea îi va avea faţă în faţă pe Petre Grigoraş şi echipa pe care a antrenat-o mai bine de doi ani şi jumătate. Deşi le doreşte din tot sufletul Pandurilor un loc în Europa şi cât mai multe succese până la finalul sezonului, tehnicianul moldovean dezvăluie că are o ambiţie aparte: să învingă gruparea gorjeană, duminică.Reporter: Cum este să vă înfruntați fosta echipă, Pandurii, creaţia dumneavoastră?Petre Grigoraş: Greu de spus creația mea. Cum e ? Ştiţi că sunt profesionist și, sincer, vreau să bat pe Pandurii, iar după aia, ei să câștige toate meciurile până la finalul sezonului. Să prindă cupele europene, să câștige și campionatul, numai să-i „perpelesc” eu acum!Rep.: Totodată, veţi avea în faţă pentru prima oară şi fiul…P.G.: Ştiţi că sunt un sentimental din naștere și țin cu echipa la care sunt și vreau să bat echipa de la care plec. Mi-aș dori cel mai mult să vă bat pe voi, să-l bat pe fiul meu! Maică-sa e împărțită, săraca… Deocamdată ține cu mine, că voi aveți 38 de puncte și noi avem abia 23, așa că deocamdată ține cu mine și abia apoi cu fiul ei.Rep.: Mulţi ar spune că aveţi un atuu considerabil prin faptul că vă cunoaşteţi foarte bine adversarul. Aşa să fie, oare?P.G.: Am fost și la Iași și când am venit la Oțelul, patru mi-au tras! Așa că nu poți să știi niciodată… E adevărat, pe jucători îi cunosc atât de bine, încât le cunosc prietenele, cine are cățel, cine are purcel, cât poartă la pantofi, îi știu pe toți, dar asta mă va avantaja cu ceva dacă ei o să joace mai bine?Rep.: Nu ar fi totuşi mai echitabil pentru toată lumea o remiză, duminică?P.G.: Meci egal e bun pentru voi, nu pentru mine! Nu joc niciodată la egal.Rep.: Era oare mai bine să nu fi venit acest meci aşa de devreme?P.G.: Ba da. Sigur aş fi preferat să fie ultimul meci, în ultima etapă. Şi dacă mi-aș fi dorit, nu cred că aș fi reușit să-l aranjez așa, ca primul meu meci oficial să fie contra fostei echipe.Rep.: Care ar fi varianta ideală atât pentru Pandurii, cât şi pentru Oţelul, la finalul acestui sezon?P.G.: Ar fi fantastic, ar fi cea mai frumoasă realizare ca Pandurii să se califice în cupele europene, iar Oțelul să câștige Cupa României.gorj-domino.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 Pustai vrea trei puncte la GalaţiPentru Cristi Pustai, totul se rezumă la matematică şi calcule. Antrenorul a debutat excelent la Pandurii, cu 6 puncte din primele două meciuri. Pustai vrea să repete acum isprava şi în partidele cu Oţelul şi Iaşi pentru a încheia perfect seria meciurilor cu moldovenii.Pustai are parte de un început de vis la Tg-Jiu. Matulevicius i-a adus antrenorului 6 puncte din primele 2 meciuri, cu Ceahlăul şi Vaslui.Pandurii nu scapă de moldoveni în startul returului. După duelurile cu Piatra Neamţ şi Vaslui, Nistor şi colegii săi se pregătesc acum de dubla confruntare cu Oţelul Galaţi şi Poli Iaşi. Meciul cu gălăţenii va fi unul cel puţin ciudat pentru panduri. Se vor confrunta cu fostul antrenor din ultimii 2 ani, Petre Grigoraş. Pustai ţinteşte maxim de puncte din aceste două jocuri. „Galaţiul a dat semne de revenire şi a câştigat la Cluj, iar Iaşiul a arătat frumos chiar dacă nu a luat puncte. Mai avem două meciuri foarte grele până la întreruperea campionatului. În acea pauză ne vom pregăti, sperăm să îmbunătăţim şi calitatea jocului. Încă şase puncte din următoarele două meciuri ar fi ceva frumos”, spune Pustai care a lăsat o muncă de 7 ani la Mediaş pentru a veni la Pandurii.pandurul.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Grigoraş şi Răducan: "Ne dorim victoria!"Petre Grigoraş: "Nu se pune problema că aș cunoaște perfect echipa adversă și că acest lucru ar fi un atu pentru mine. Vă dau un singur exemplu: când am plecat de la Oțelul în 2009 știam totul despre foștii mei elevi, chiar și ce număr poartă la încălțări. Eram antrenorul lui Poli Iași și am pierdut cu 4-0. Așadar, în fotbal nu este esențial faptul că-ți cunoști foarte bine adversarul. Este important ca noi să știm ce jucăm și sunt convins că băieții vor face totul pentru victorie, una care ar fi extrem de importantă. Am lega două succese cu doi adversari mult mai bine plasați în clasament și ne-ar ajuta enorm. Debutez pe bancă în fața fostei mele echipe și în fața propriului meu fiu, așa sunt eu, mai norocos. Sper să avem un stadion plin la ora jocului, este nevoie de încurajările publicului. La mulți ani tuturor doamnelor din Galați și din țară!"Narcis Răducan: "Îmi doresc foarte mult să continuăm linia jocurilor bune din acest start de primăvară și să câștigăm. Cu Petrolul parcă ne-a lipsit șansa deoarece am avut un joc bun. Am încredere deplină în echipă și sper să bucurăm publicul cu o victorie care ne-ar îndepărta de zona dificilă a ierahiei Ligii I. Este liniște la echipă, un aspect esențial în viața unui club care își dorește să facă performanță și sper ca relația cu municipalitatea să fie reînnodată. Așa ar fi normal într-un municipiu atât de mare. La mulți ani tuturor doamnelor!"otelul-galati.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 Bilete Oţelul - PanduriiPreţurile biletelor pentru meciul Oţelul Galaţi - Pandurii Tg. Jiu, din etapa a XXII-a a Ligii I, sunt următoarele: Tribuna I - 15 lei, Tribuna a II-a - 10 lei, Peluze - 7 lei. Biletele se vor comercializa duminică, 10 martie, între orele 10.00 şi 18.45, la casele de bilete din jurul stadionului Oţelul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 Grea victorie, dar meritată, cred eu...Oţelul - Pandurii 1-0Formaţia Oţelul Galaţi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Iorga, în minutul 87, dintr-un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Viera la Vancea.Centralul Ovidiu Haţegan a acordat un penalti şi pentru Pandurii în minutul 45, după o intervenţie a lui Sîrghi la Voiculeţ. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Răduţ, dar portarul Grahovac a apărat.Oţelul Galaţi: Grahovac - Ljubinkovici, Sîrghi, Benga, Cojoc - Neagu, Giurgiu, Paraschiv (Astafei '64) - Iorga, Didi (Vancea '78), Marquinhos (Stromajer '71). Antrenor: Petre Grigoraş.Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Unguruşan, Viera, Rada, Vlad - Anton, Nistor (Popin '81) - Cristea (Nicoară '65), Voiculeţ, Răduţ (Al. Grigoraş '71) - Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.Cartonaşe galbene: Ljubinkovici '39, Sîrghi '90+2 / Rada '36Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Valentin Avram, Vladimir Urzică (asistenţi) - Mugurel Drăgănescu (rezervă). Observatori: Aron Huzu, Ion Craiu.La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.Vancea şi Marquinhos au debutat la Oţelul Galaţi în acest meci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 Grigoraş a luat punctele, dar le lasă speranţa foştilor elevi: "Este clar că pot şi trebuie să spere la un loc de cupă europeană"Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, a câştigat prima confruntare împotriva fostei sale echipe, Pandurii (1-0), dar crede în continuare în şansele gorjenilor de a obţine un loc de cupă europeană. "Am obţinut în ultimele trei etape două victorii extrem de importante. A fost un meci cu o încărcătură emoţională extrem de mare. Este clar că Pandurii trebuie şi pot să spere la un loc de cupă europeană, pentru felul în care s-au prezentat astăzi. Am avut un portar în zi de graţie. Nu este prima oară când am meci împotriva unei foste echipe, suntem profesionişti. Nici ei nu au venit aici să îmi facă vreun cadou. Sunt sigur că până la finalul campionatului mai pot obţine punctele pentru o participare europeană. Nu ştiu dacă meciul a fost spectaculos, dar a fost intens şi bun din punct de vedere tactic", a spus Grigoraş la DigiSport.prosport.ro Pustai, plin de regrete după deplasarea de la Galaţi: "Nu am pierdut doar un punct la Galaţi, puteam lua trei"Antrenorul Pandurilor, Cristi Pustai, crede că echipa sa putea pleca de la Galaţi cu toate cele trei puncte, dar admite că erorile elevilor săi au făcut ca jucătorii antrenaţi de Petre Grigoraş să fie cei fericiţi la finalul jocului. "Nu am scăpat un punct, ci trei. Am făcut multe greşeli pe faza defensivă, dar a ieşit totuşi un spectacol frumos. În deplasare, dacă nu înscrii, este foarte greu să iei punct sau puncte. Este un joc al hazardului, altădată am câştigat când nu am jucat aşa de bine. Este greu, ne-am propus un obiectiv îndrăzneţ, realizabil, dar nu mai trebuie să facem atâtea greşeli. O echipă mare fructifică şi jumătate de ocazie. Eu spun că nu a contat faptul că Grigoraş cunoştea echipa, noi, antrenorii, ne ştim bine între noi. A fost vorba de chestiuni de fineţe", a spus Pustai la DigiSport.prosport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 Branko Grahovac explică secretul penaltiului apărat duminică seară. „Antrenorul mi-a arătat unde va bate Răduţ”* Oţelul a beneficiat din plin de faptul că stafful tehnic a antrenat echipa adversară până acum două luni şi cunoştea în detaliu fiecare jucător al acesteiaDupă un meci spectaculos în care fiecare dintre cele două echipe putea da lovitura decisivă din timp, Oţelul şi Pandurii au fost departajate, întâmplător, la penaltiuri, aşa cum se vede în alte competiţii, acolo unde egalul nu este permis de regulament. Principalul „vinovat” a fost Grahovac, îngerul păzitor din poarta Oţelului, care a scos pe bandă rulantă orice tentativă a adversarilor de a introduce mingea în poartă. Pe lângă penaltiul apărat în faţa lui Răduţ, a avut şi alte câteva intervenţii extrem de spectaculoase şi eficiente. De partea cealaltă, la penaltiul obţinut de Vancea, Iorga a executat cu sânge rece şi Oţelul s-a impus cu 1-0 într-un meci prea frumos ca să se termine la egalitate.Exasperat de momentele salvatoare ale lui Grahovac, antrenorul oaspeţilor, Cristian Pustai, a declarat că goalkeeperul sârb din poarta gălăţenilor a făcut diferenţa. „Am dat peste o echipă bună cu un portar senzaţional care a scos absolut tot. Am sperat pe final că putem da lovitura, am făcut şi schimbările în acest sens, dar am dat peste un portar de netrecut”, a spus Pustai la finalul jocului.„M-am aruncat la indicaţiile antrenorului”Portarul Oţelului a explicat momentul grozav din finalul primei reprize, atunci când a scos, la indicaţiile lui Dan Moţei (antrenorul de portari al gălăţenilor), penaltiul executat de Răduţ. „Am văzut ce mi-a transmis antrenorul, mi-a făcut semn către colţul pe care va bate Răduţ, am aşteptat puţin mai mult ca de obicei şi am plecat bine”, a mărturisit Grahovac, extrem de fericit pentru victoria obţinută chiar la redebutul lui Grigoraş. „A fost greu cu Pandurii, una dintre cele mai bune echipe din România la momentul actual, mă bucur tare mult că am câştigat la primul joc al lui Grigoraş pe bancă, am luat trei puncte de aur”, a mai adăugat eroul meciului de duminică seară.Bucuros că a reuşit să se apropie de mijlocul clasamentului după victoria contra fostei sale echipe, antrenorul Petre Grigoraş i-a recunoscut meritele lui Grahovac pentru succesul de duminică seară. „A fost foarte greu, dar cu cât e mai greu, cu atât e mai frumos. Am avut un portar în mare formă, ne-a scos din situaţii foarte, foarte dificile. Îl cunosc foarte bine pe Răduţ, dar a bătut penalti şi în partea cealaltă cât am fost eu la Târgu Jiu. E bine că a scos Branko, a contribuit decisiv la cele trei puncte câştigate”, a spus Grigoraş.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts