Jump to content

Gloria Bistriţa - Oţelul 2-1


dcp100168

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
Starea lotului înainte de Bistriţa
Oţelul joacă vineri, de la ora 21.30, în deplasare la Gloria Bistriţa, iar staff-ul tehnic întâmpină în continuare aceleaşi probleme de lot.

Silviu Ilie şi Alexandru Zaharia vor rata cel mai probabil restul sezonului, după operaţiile suferite, în urma unor accidentări grave. Un alt jucător cu probleme este Daniel Popescu, venit de la Dunărea, care nu a prins lotul până acum, deoarece nu este apt din punct de vedere medical.

Cristian Sîrghi, Alexandru Benga, Victoraş Astafei, Ioan Filip, Zoran Ljubinkovic şi Laurenţiu Iorga sunt la un pas de suspendare, primul cu 6 galbene, iar restul cu 3 încasate, un cartonaş însemnând automat ratarea partidei cu Steaua pentru aceştia.
dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Pentru partida cu Oţelul, Gloria Bistriţa nu se poate baza pe Dolha, Markisio şi Ionescu, în timp ce Cannon este sub semnul întrebării pentru joc.

Echipă probabilă: Oghinciuc - Ţârcă, Iordache , Hlinca, Stroe - Enescu, Feher - R. Radu, Bucur, Chiţu - Antonache. Rezerve: Bota; Peica, Stancu, V. Pop, Berceanu, Curtuiuş, Oprea, Walter. Antrenor: Nae Manea.

mesagerul.ro

Link to comment
Share on other sites

N-au mai pus osul la treaba şi s-a văzut din avion...

 

Gloria Bistriţa - Oţelul 2-1

Formaţia Gloria Bistriţa a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de R. Radu '65 şi Feher '68 pentru Gloria, respectiv Paraschiv '52 pentru Oţelul.

0-1: Paraschiv a înscris cu o lovitură cu capul de la 11 metri, după o centrare a lui Iorga de pe partea dreaptă.

1-1: Răzvan Radu a pătruns pe partea dreaptă şi a înscris la colţul scurt, profitând şi de o greşeală a portarului Grahovac.

2-1: Grahovac a respins în faţă un şut de la distanţă, mingea a ajuns la Antonache, care i-a trimis lui Feher, iar acesta l-a învins pe portarul Oţelului cu un şut din 8 metri.

Gloria Bistriţa: Oghinciuc - Ţîrcă, Ad. Iordache (Berceanu '36), Hlinca, Kanon (Trestenicu '69) - Enescu, Feher - R. Radu, Bucur (Curtuiuş '54), Chiţu - Antonache. Antrenor: Nicolae Manea

Oţelul Galaţi: Grahovac - Cojoc, Sârghi, Benga, Ljubinkovici - Iorga, Giurgiu, Neagu - Marquinhos (Vancea '85), Didi (Paraschiv '46), Stromajer (Astafei '46). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Ţîrcă '59. R. Radu '77 / Ljubinkovici '6, Didi '28, Giurgiu '72.

Arbitri: Adrian Comănescu - Vasile Marinescu, Marius Nicoară - Horaţiu Feşnic. Observatori: Laszlo Sajtos, Paul Cazan.

La meci au asistat aproximativ 200 de spectatori, între care şi 30 de fani gălăţeni.

Link to comment
Share on other sites

Petre Grigoraş: „Am fost nişte proşti, nişte cretini“

Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş. „Numai noi puteam să fim atât de proşti, atât de cretini, să pierdem meciul ăsta, pe care l-am controlat în mare parte. Am reuşit primul gol, dar apoi au fost patru minute fatidice. Două greşeli copilăreşti contra unei echipe care nu ştiu dacă adună 50 de meciuri în Liga I. Astea sunt puncte care nu se mai întorc şi ne îngreunăm situaţia fără să vrem. Sunt supărat pentru că ne considerăm o echipă mai valoroasă şi iată că ne bat nişte anonimi. Trebuie să-i felicităm pe cei de la Bistriţia“.

Antrenorul Gloriei, Nicolae Manea: „Avem un plan de reorganizare, să ne facem echipă în cazul în care vom retrograda. Am redus fondul salarial la 25.000 de euro lunar. Avem sprijinul autorităţilor Sper din tot sufletul să reuşim. Nu mai sunt contracte ca altădată, sunt contracte accesibile pe care le putem satisface“.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.