Jump to content

Fostul consilier Mircea Cadar, în spital după o executare silită

Recommended Posts

Posted

Un afacerist a ajuns la spital după ce a fost ameninţat cu arma la tâmplă
Un afacerist din Galati a ajuns la spital dupa o executare silita! Recuperatorii i-ar fi luat din casa plasmele, calculatoarele si banii si l-ar fi hartuit pana la lesin.

Povestea pe larg - pe videonews.antena3.ro

Posted

Omul de afaceri Mircea Cadar a ajuns la spital după un presupus atac
Omul de afaceri Mircea Cadar a ajuns în această seară la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă după ce şi-a pierdut cunoştinţa. Bărbatul susţine că a fost ameninţat cu o armă de către mai mulţi recuperatori din Bucureşti, dacă nu le va da 300.000 de euro. Potrivit lui Mircea Cadar, conflictul a avut loc chiar într-o cladire ce-i aparţine, situată pe strada Libertăţii. „Un cămătar din Bucureşti mi-a cerut 300.000 de euro pentru un împrumut de doar 25.000 de euro, împrumut girat cu clădirea fostului magazin Salbero. Astăzi m-am trezit cu mai mulţi indivizi peste mine. Mi-au luat mai multe televizoare, covoare persane pe care eu le-am depozitat acolo, în clădire fostului Salbero. Nici nu îmi mai aduc aminte dacă m-au lovit, pentru că am leşinat şi m-am trezit aici la spital”, a spus Mircea Cadar.

Omul de afaceri a depus o plângere la Poliţie, iar oamenii legii nu susţin în totalitate varianta bărbatului. „Din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că acest conflict a izbucnit de la intrarea în posesie în mod legal cu privire la o hală deţinută de un proprietar din municipiul Bucureşti. Persoana în cauză a formulat plângere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt din locuinţă, aspecte care fac obiectul unui dosar penal. În ceea ce priveşte aspectele de şantaj şi cămătărie, acestea vor fi verificate de către procurorii DIICOT”, a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Galaţi.

Casa în care aşa-zişii recuperatori ar fi intrat este cea a fiului omului de afaceri Mircea Cadar, Dan Cadar, reţinut anul trecut după ce în luna mai şi-a omorât în bătaie prietena, o adolescentă de 16 ani.

presagalati.ro