Jump to content

A furat banii din firmă în prima zi de muncă!


dcp100168

Recommended Posts

A furat banii din firmă în prima zi de muncă!
Un bărbat de 31 de ani din Galaţi, care abia reuşise să îşi găsească un loc de muncă la un centru comercial din Constanţa, a ajuns pe mâna poliţiei în urma dispariţiei misterioase a peste 2.000 de lei din casierie. Totul s-a petrecut, potrivit IPJ Constanţa, într-un magazin care comercializează instalaţii termice, unde gălăţeanul obţinuse un post de vânzător.

În prima zi la serviciu, tânărul a sunat la 112 şi i-a anunţat pe poliţişti că doi indivizi necunoscuţi au întrat peste el în firmă, l-au ameninţat şi i-au luat dintr-un sertar suma de 2.300 de lei. Pentru a fi cât mai credibil, le-a indicat oamenilor legii semnalmentele suspecţilor, dar în urma primelor cercetări la faţa loculi anchetatorii aveau să îşi dea seama că totul fusese o cacealma.

În realitate, proaspătul angajat furase banii şi înscenase tâlhăria pentru a-şi ascunde fapta. Asta l-a costat scump pe gălăţeanul care s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat şi cu o amendă de 200 de lei pentru alertarea nejustificată a Poliţiei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Dar concediere nu? 

Nu, fara concediere!  

Mi se pare normal sa i se dea o prima pentru testarea vigilentei, a securitatii firmei.

Daca nu era el nimeni nu ar fi descoperit cat de vulnerabila e firma unde lucreaza.  Daca nu o prima, poate o promovare ar fi echitabila.

Link to comment
Share on other sites

Pai nu merge. Pentru ca normal ar fi ori tot pachetul complet: dosar penal+amenda+concediere ori Cum spui tu: prima pentru testarea vigilentei si patronul sa se lupte pentru anularea dosarului lui. Dar eu cred ca daca doar vroia sa testeze vigilenta firmei fura doar 100 lei. Dar cat a frat el e jaf la drumul mare. Merita si concediat. 

Link to comment
Share on other sites

Off... George.  Pai cum asa?  Prin fapta sa vanzatorul a adus un serviciu firmei si tu zici sa fie concediat?  Nu-i de-ajuns ca omul este stresat, cu politia pe cap, ca da explicatii in stanga si-n dreapta?  Patronul ar trebui sa intervina si sa-si ajute angajatul... ca doar i-a deschis ochii !!!

Uite, vezi... si "mambo" are dreptate.  Sa stii ca de la stres poate sa-si ia si concediu medical.

Link to comment
Share on other sites

De ce sa il protejeze? Sa il mai fure si a 2-a oara? si a 10-a oara? Hotii ar trebui sa stea la racoare unde le e locul, nu sa munceasca si sa fure din firme. Nu degeaba TI SE CERE CAZIER JUDICIAR cand te duci sa te angajezi. 

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.