Cristina75 Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Indraznesc si eu.... Acum 1000 de ani.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 hai sa ma arat si eu...asta e familia mea.. Incantati sa va cunoastem on line, dar mai incantati am fi sa va cunoastem la una dintre intalnirile galateni.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 cu astea...ma voi ocupa mai tarziu...caci va trebui sa se incalzeasca iar ca locatie trebuie sa fie afara caci sigur toata populatia de aici e fumatoare..iar noi nu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 mai sunt si altii ce rezista eroic de cateva luni langa noi, fumatorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 ideea era ca daca voi decide sa ma alatur,sigur voi veni cu printesa mea...iar ea nu are nici o vina in a inhala fumul de tigara..daca noi pt ea ne-am lasat de fumat nu am fi atat de nebuni sa o bagam intr-un aer viciat... de asta ziceam de aer liber... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 si eu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 si eu.. aha, tu erai :)Bine ai venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 De acolo de unde sunt, va salut la fel de calduros, la fel fara zambete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 chiar rami...de ce nu zambesti tu in poze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 chiar rami...de ce nu zambesti tu in poze? Nu stiu, nu cred ca exista un raspuns. Rar afisez zambete in poze, acum cu atat mai putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Din perioada mea de "detentie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuzyk Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Mai pun si eu o poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
busumary Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Mai pun si eu o poza WOW !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 sub clar de soare Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 Catilina, poza e facuta in Italia? in ce oras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 George draga, poza e facuta la Paris.La capatul strazii se afla Sacre Coeur-ul, dar se pare ca era mult prea luminat de soare:) Intentia fusese de a-l captura in fotografie, dar din pacate nu am aparut decat eu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 George draga, poza e facuta la Paris.La capatul strazii se afla Sacre Coeur-ul, dar se pare ca era mult prea luminat de soare:) Intentia fusese de a-l captura in fotografie, dar din pacate nu am aparut decat eu:) tinand cont ca masina din spate are numar cu "F" in stanga...poza a fost facuta in Finlanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 @Legumix nu mi-ar fi parut rau sa fi fost acolo facuta...nu am ajuns inca, dar cand am s-o fotografiez, vei fi primul buzz-uit:) zi faina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 Eu credeam ca e in Italia datorita rstaurantului din dreapta pozei care scrie Ristorante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Eu credeam ca e in Italia datorita rstaurantului din dreapta pozei care scrie Ristorante. mi-am dat seama ca la asta te-ai gandit:) Undeva in stanga sus, scrie Trattoria. Ce poate fi mai italian de atat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Eu credeam ca e in Italia datorita rstaurantului din dreapta pozei care scrie Ristorante. mi-am dat seama ca la asta te-ai gandit:) Undeva in stanga sus, scrie Trattoria. Ce poate fi mai italian de atat? daca vezi firma de restaurant Wei Ping...te crezi automat in china? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 legumix..trebuie sa fim in china..macar cu gandul..poate se inteapa reciproc si ei nu stiu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalinho Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 esti draguta rami.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts