Jump to content

Să ne prezentăm


George

Recommended Posts

Ma numesc George, sunt din Braila, am 22 de ani, sunt student anul III la universitatea Constantin Brancoveanu din Braila, in anul III, (ultimul an), de fapt tocmai o termin sunt pe sistem de 3 ani specializarea contabilitate si informatica de gestiune.

Nu imi place sa vorbesc urat sau sa ma cert. Nu consider cearta o solutie la probleme. Consder ca conflictele se pot rezolva si intr-un mod civilizat, vorbind calm. De fumat si bautura nici sa nu aud.

Cam aceasta ar fi pe scurt descrierea mea. Ar mai fi de zis ca sunt un baiat timid, care la scoala nu am interactionat cu colegii, si uite asa la 22 de ani, m-am trezit singur fara prieteni.

Link to comment
Share on other sites

Un post care trebuie incurajat nu? In fond formam o comunitate zic eu.

Dan 29 ani ,galatean nu mai sunt student (din pacate :( ) actualmente tehnician de mentenanta in concernul Martinez Loriente.Arsenal complex de vicii predispus spre latura polemica si extrovertit nativ.

Cine mai este dispus sa se "desconspire" ????

PS George dai o bere !!!! (iti explic pe PM de ce!!!)

Link to comment
Share on other sites

Andrei, 20 ani, Galati, student in anul I la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept.

Nu-mi plac alcoolul, tutunul, drogurile si lucrurile facute degeaba. Imi plac si ma intriga masinile, politica si notarii :))

Link to comment
Share on other sites

Am 42 de ani, sunt muncitor în combinat ... căsătorit, un copil ... singurul viciu pe care-l am e fumatul. Ca hobby, călătoriile şi radioamatorismul. Unul dintre defecte e acela că nu mă pot abţine să nu-mi pun mintea cu proştii ... uneori ...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Aceeasi formare profesionala ( marinar) ca si d-nii Basescu, Chebac, Toader si altii dar un pic mai tanar - "late thirty". O superbă soţie şi un minunat băiat.

simona, 25 de ani, profesoara ....si ....pe 5 iulie 2008 ma marit :d

Casa de piatra si multă sănătate, pe 5 iulie sunt invitat şi eu la o nuntă dar din partea mirelui. Nu am avut onoarea sa o cunosc, încă, pe mireeasă :oops: .

Link to comment
Share on other sites

simona, 25 de ani, profesoara ....si ....pe 5 iulie 2008 ma marit :d

Eveniment la "Noduri şi semne"

Sâmbătă noapte, teroriştii au răpit pe unul dintre membrii cenaclului "Noduri şi semne". Răpitorii au cerut chiar şi răscumpărare, însă, conform tradiţiei, totul s-a terminat cu bine. Ca să explicăm: mireasa răpită şi retrocedată este prozatoarea şi poeta Simona Apostol; de sâmbătă, Vartolomei. Mirele, Radu Vartolomei, este de asemenea prozator cu vechime în cenaclu. Colegii de la "Noduri şi semne", unde s-au legat de ani buni cei doi, au ţinut să fie de faţă în număr mare la nunta de sâmbătă. Le urăm celor doi creatori talentaţi casă de piatră, multă poezie în cuplu şi, cine ştie, poate vor face şi... un haiku sau două împreună!

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=25317

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

luminita,21de ani,studenta in anul 3 la facultatea de stiinte economice,galati,specializarea contabilitate si informatica de gestiune

sunt o fire prietenoasa,vesela si putin timida

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

M-ati facut sa :oops: ....Merci pt. urari! Am o luna de mariaj si e super...deocamdata pot spune ca sunt fericita. Nebunii de la ziar au scris articolul fara ca noi sa stim:D Oricum le multumesc si lor.

Prima data am fost cam laconica la adresa mea. Ce ma reprezinta? pai am un blog, mai bine intrati acolo....si poate lasati si niste commenturi, ceva. http://urobores.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

Catalin, 32 de ani, profesor, casatorit, un kinder de 4 luni, DETEST minciuna, betia, taranismele, tiganismele, ipocrizia, mizeria, dezordinea, grandomania, hotia si prostia. Imi place muzica buna, imi place Munchen-ul (sunt un fan inrait pentru tot ce inseamna Germania), Viena, Budapesta, imi plac masinile, motoarele, calatoriile, prietenii si din cand in cand cate un BloodyMary :d/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Bine v-am gasit!

Sunt Piko,am 19 ani,sunt student in Constanta la Universitatea Ovidius....

Imi plac cartofii prajiti,pizza,plimbarile pe faleza,masinile,iesirile de noapte cu prietenii....si...ador fetele :d

Necasatorit :)

Link to comment
Share on other sites

buna tuturor! ma numesc Laura, am 18 ani, sunt din Iasi dar...studenta la ASE, bucuresti; sunt idealista si incapatanata...de aceea si ambitioasa si vreau sa imi urmez cursul in cariera de management economic

ador si eu cultura egipteana la fel ca Rami...de mica visez la o casa in stilul acesta si poate pan-oi fi baba o sa o si am :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.