Jump to content

Să ne prezentăm

George

Recommended Posts

Buna, sunt Mada, am 20 de ani, studenta la Computere. Probabil ca unii ma cunoasteti de pe un alt forum. :d Nu stiu ce ar fi de zis despre mine, imi place sa discut, sunt pasionata de -evident- computere si de ocult. Si pe topicul asta ma simt ca la 13 ani cu "asl pls" :lol: asa ca inchei expunerea si descoperiti voi mai multe pe parcurs.

Buna, Mada! Eu sunt George. Computerele si ocultismul sunt unele din multele mele pasiuni. Tocmai saptamana trecuta am terminat un curs de informatica la care ma inscrisesem. In vara am terminat facultatea si a trebuit sa intru la somaj. Aveam o multime de oferte de cursuri si ea obligatoriu sa fac un curs. Am ales curs de "operator pc" fiind una din pasiunile mele. A fost super usor. Am luat examenul cu 10.

Ocutismul este o alta pasiune a mea. Sunt fanul nr 1 a revistei Dracula. Pe care nu am ratat nici un numar din 2001 de cand am descoperit-o. Unde mai pui ca o si colectionez?

Alte pasiuni ale mele sunt: calatoriile si muzica.

Daca vrei sa vorbim te astept pe privat.

salut. Ma cheama silviu (cum de altfel probabil v-ati dat seama), am 25 de ani. (de vreo cateva zile). Am terminat roboti indutriali, si sunt asociat in cadrul a doua firme care se ocupa cu: sisteme de alarma, supraveghere, climatizare, publicitate, retele telecomunicatii, retele electrice si nu in ultimul rand promoter (artisti si dj), organizator de evenimente (petreceri), in diverse cluburi galatene (acestea fiind si o parte din hobbyuri). Alte hobbyuri, in afara de cele enumerate anterior ar mai fi: muzica (mai ales cea electronica: progressive, trance, break beat, drum and bass, trip hop, tech, minimal ; rock, hip hop, hip hop alternativ si muzica veche: Abba, Rolling Stones, Queen, Depeche Mode, Metallica samd cam tot ce se difuzeaza pe Europa Fm, Magic FM), radio (am avut si un astfel de proiect acum ceva ani in urma, abandonat din lipsa de timp), filmele de buna calitate, tenisul si fotbalul. Altele nu-mi mai vin acum in minte. Cam atat, restul se descopera pe parcurs daca se iveste oportunitatea :lol:

Salut tuturor.

Vali ma numesc,25 ani ,pe meleaguri galatene de la 14 ani si la anul pe 5 sept ma insor(nu stiu daca e bine sau nu dar merg mai departe ) cu o galateanca getbeget ,liber profesionist,incapatanat si nesimtit cu cei ce merita,urasc politica si taxa de prima inmatriculare.

Salutare! Am contul de....maxim 5 minute :)

Am zis ca voi incepe prin a ma prezenta.

Ma numesc Raluca si am...16 ani :) Invat la Cuza... :> si imi place foarte mult sa ma plimb, sa citesc si sa "fac pe jurnalista"(nu ca as face-o degeaba...dar vreau sa-mi fac o cariera din asta.) Ma pricep la "aberat" si deci sunt buna la romana.Sunt la mate-info(intensiv!) dar nu ma prea ma caracterizeaza profilul :d.

Sper sa ne intelegem!:)

• 2 weeks later...

Salut!

Sunt Oana, locuiesc in Arad de ceva vreme..vreo 5 ani, de cand mi-am cunoscut sotul, mai exact:P...dar nativa din Galati, moldoveanca get-beget:>

Hobby-uri n-am avut mai niciodata...placeri, in schimb...da:> Ador calatoriile, mai ales cu masina(preferabil in dreapta:D ) dependenta de net(si de multe altele;) , de absolut tot ce nu-i comun, obisnuit si banal..Mereu imi doresc mai mult, si tind sa folosesc in caracterizare mai degraba cuvantul "superficiala" decat "perfectionista"..

Off..cam atat..si asa nu-mi place sa vorbesc despre mine. De vina pentru cele cateva randuri asternute e, recunosc, Led Zeppelin-ul ce-l aud acum in casti..:d

Toate cele bune!

• 3 weeks later...
Andrei, 20 ani, Galati, student in anul I la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept.

Nu-mi plac alcoolul, tutunul, drogurile si lucrurile facute degeaba. Imi plac si ma intriga masinile, politica si notarii :)

Deci, tu esti micul student la drept :d Te-am gasit! Ce inaltime ai? Ca altfel nu-mi explic de ce toti zambesc pe sub mustati cand iti spun ca esti micut (ok! si simpatic).

Ca altfel nu-mi explic de ce toti zambesc pe sub mustati cand iti spun ca esti micut (ok! si simpatic)

In primul rand, multumesc de compliment :d In al doilea rand, zambesc pentru ca sunt cel mai mic de varsta din grupul care vine de obicei la intalnirile forumului.. hai, fie, poate si pentru ca nu depasesc cu mult 1,70 :)

Da, se pare ca tu te-ai oprit la lectia cu "incercarea moarte n-are" :d

Nu va evit, doar ca nu s-a intamplat sa fiu in Gl la nicio intalnire de pana acum...

Tu, in schimb, ma gasesti mai des prin Bucuresti. Tot 1.70 am si eu :lol:

Ca altfel nu-mi explic de ce toti zambesc pe sub mustati cand iti spun ca esti micut (ok! si simpatic)

In primul rand, multumesc de compliment :d In al doilea rand, zambesc pentru ca sunt cel mai mic de varsta din grupul care vine de obicei la intalnirile forumului.. hai, fie, poate si pentru ca nu depasesc cu mult 1,70 :)

Asta inseamna ca eu sunt al 2-lea dupa varsta (cel mai mic) ? si eu care credeam ca eu sunt cel ma tanar. :d Tu cu cat bati recordul? cu cat esti mai mic ca mine? eu am 22 ani si 9 luni :d

Salut!

Sunt Oana, locuiesc in Arad de ceva vreme..vreo 5 ani, de cand mi-am cunoscut sotul, mai exact:P...dar nativa din Galati, moldoveanca get-beget:>

Hobby-uri n-am avut mai niciodata...placeri, in schimb...da:> Ador calatoriile, mai ales cu masina(preferabil in dreapta:D ) dependenta de net(si de multe altele;) , de absolut tot ce nu-i comun, obisnuit si banal..Mereu imi doresc mai mult, si tind sa folosesc in caracterizare mai degraba cuvantul "superficiala" decat "perfectionista"..

Off..cam atat..si asa nu-mi place sa vorbesc despre mine. De vina pentru cele cateva randuri asternute e, recunosc, Led Zeppelin-ul ce-l aud acum in casti..:d

Toate cele bune!

Vă propun o alternativă la Fazan

Jocul e simplu.

Un user propune un grup de patru litere. Trebuie sa alcatuiesti un enunt corect care sa contina doar cuvinte ce incep cu literele postate.

Să zicem MACO -> Merg Acum Cu Oana

După ce ai dat soluţia, propui alte patru litere ... să zicem CDRF ... cel ce răspunde dă şi el patru litere mai departe.

Dacă timp de o zi nu dă nimeni nici un răspuns, cel ce a propus literele, le va schimba.

Să începem:

S J B C

Vai ce coincidenta! si eu Oana, si tu Oana, si tu tot Oana! Haideti, oameni buni, sa fim seriosi! tuturor ne place sa ne jucam pe forum, dar de prezentat, ne-am mai prezentat odata cand ne-am inscris in baza de date a serverului! Suntem din acelasi oras, ne ciocnim prin locurile publice, dar nu ne-am putut aduna cu totii la aceeasi masa, la aceeasi ora si la aceeasi zi, pentru ca n-avem cum; dar fiti siguri ca ne vom vedea la fata odata si-odata!