Jump to content

Să ne prezentăm

George

Recommended Posts

Asta inseamna ca eu sunt al 2-lea dupa varsta (cel mai mic) ? si eu care credeam ca eu sunt cel ma tanar. Tu cu cat bati recordul? cu cat esti mai mic ca mine? eu am 22 ani si 9 luni

Multi inainte, George. Eu inca o luna si putin si fac 21.. :)

• 1 month later...

Ma numesc Daniela ,am 38 ani ,sint casatorita si am un baiat de 18 ani .Ocupatia mea este nonprofit ,ajut cit imi este cu putinta animalele fara stapin .In afara de cele care sint deja la mine ,merg aproape zilnic si duc hrana la ciini din marginea orasului .Am de gind sa ma mut in vara aceasta la tara ,unde sa fac si un mic adapost pentru pisicute.

Cred k a sosit timpul sa ma prezint si eu.Sunt un berbec incapatanat de 28 de ani (luna viitoare),care a luat viata in piept de mica as putea spune.Il cunosc pe sotul meu de la 16 ani,si m-am casatorit la 19.La 20 am nascut un superb baietel care acum este in clasa intai si totodata o noua speranta a fotbalului romanesc,deocamdata exerseaza la echipa Otelul ca de..e galatean de onoare.Inafara faptului ca nu am putut sa imi continui studiile,nu regret nimic,am cel mai minunat sot de pe pamant,alaturi de care am reusit pun bazele unei firme care merge destul de bine.In rest..ma conduc in viata dupa deviza ca "Orice sut in partea dorsala e un pas inainte"

cautand pe google ceva noutati despre clasa mea de la lmk, care ar trebui anul acesta sa faca intalnirea de 10 ani, am dat de acest site, care mai apoi mi-a fost recomandat de catre o prietena din galati. sunt iulia si la 28 de ani nu am inca un copil,dar am o pisica, care se bucura de toata atentia :roll:

• 4 weeks later...

salut, sunt Costy,student anul 1 la spiru haret,specializarea marketing.

Va recomand tuturor aceasta facultate pentru ca examenele sunt tip grila, grilele sunt afisate cu 1 luna inainte si le rezolvam impreuna pe diferite forumuri. Daca sunteti curiosi intrati la forumul bobocilor de la spiru haret : http://www.picatura.ro/

Ca sa te simti mai bine, te anunt ca vei simti diferenta unei facultati facute la stat... in practica, riaji. ;)

Nu te intreaba nimeni ce nota ai in licenta, nici nu ti se cere diploma la angajare, dar iti va fi mai usor.

• 1 month later...

Buna seara!Va saluta o "fiica ratacitoare"a acestui oras,nascuta aici in Galati in 1965,scolita aici pina in 1983,plecata ,"la repartitie",in Dobrogea,care la un moment dat s-a intors acasa-acasa fiind Galatiul,orasul meu frumos cu parfum de tei si Dunare si faleza si gradini pline de amintiri frumoase.-Sunt casatorita,am o fetita de 16 ani,careia am dorit sa-i oferim sansa de a creste tot aici unde am crescut si noi parintii ei-motiv pentru care acum 12 ani am revenit in Galati dupa o absenta de aproape15 ani.Am regasit farmecul orasului asa cum il stiam,poate mai frumos ,si acum ma bucur ca am ocazia sa vorbesc despre orasul meu cu alti galateni preocupati ,ca si mine,de bunul mers al cetatii(ar fi cite ceva de zis ,si am de gand sa o fac)-pina atunci insa ,va doresc tuturor mult bine si cit mai multe reusite personale! "Floare de clontz" :)

Buna...sunt adyna am 31 de ani sunt casatorita de 9 ani,am un baietel de 3 ani si 5 luni..in Galati locuim in Micro 38...acum suntem in Italia de 2 ani si ne este mult mai bine decat ne era acasa...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...