riaji Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Asta inseamna ca eu sunt al 2-lea dupa varsta (cel mai mic) ? si eu care credeam ca eu sunt cel ma tanar. Tu cu cat bati recordul? cu cat esti mai mic ca mine? eu am 22 ani si 9 luni Multi inainte, George. Eu inca o luna si putin si fac 21.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted January 27, 2009 Author Share Posted January 27, 2009 Atunci multi inainte si tie, riaji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina75 Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Salut!Cristina, 33, economist licentiat, momentan casnica. Scurt si la obiect. :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Salut!Cristina, 33, economist licentiat, momentan casnica. Scurt si la obiect. :mrgreen: Bine ai venit, Cristina. Eşti aşteptată pe 14 martie la Restaurantul Indian Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Welcome! Enjoy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crengutza Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Ma numesc Daniela ,am 38 ani ,sint casatorita si am un baiat de 18 ani .Ocupatia mea este nonprofit ,ajut cit imi este cu putinta animalele fara stapin .In afara de cele care sint deja la mine ,merg aproape zilnic si duc hrana la ciini din marginea orasului .Am de gind sa ma mut in vara aceasta la tara ,unde sa fac si un mic adapost pentru pisicute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 "Leu" de 35 de primaveri, married with child , jurist nihilist desi in dreptul numelui apre "flotant", sunt nascut si crescut in asta urbe 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Bun venit! Ce contează că eşti flotant, tot de-al nostru eşti Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Cred k a sosit timpul sa ma prezint si eu.Sunt un berbec incapatanat de 28 de ani (luna viitoare),care a luat viata in piept de mica as putea spune.Il cunosc pe sotul meu de la 16 ani,si m-am casatorit la 19.La 20 am nascut un superb baietel care acum este in clasa intai si totodata o noua speranta a fotbalului romanesc,deocamdata exerseaza la echipa Otelul ca de..e galatean de onoare.Inafara faptului ca nu am putut sa imi continui studiile,nu regret nimic,am cel mai minunat sot de pe pamant,alaturi de care am reusit pun bazele unei firme care merge destul de bine.In rest..ma conduc in viata dupa deviza ca "Orice sut in partea dorsala e un pas inainte" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristian10oronaldo Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Bine ai venit Scorpya. Ma bucur ca baietelul tau joaca la Otelul, probabil reprezinta viitorul fotbalului galatean si romanesc in acelasi timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iana22 Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 cautand pe google ceva noutati despre clasa mea de la lmk, care ar trebui anul acesta sa faca intalnirea de 10 ani, am dat de acest site, care mai apoi mi-a fost recomandat de catre o prietena din galati. sunt iulia si la 28 de ani nu am inca un copil,dar am o pisica, care se bucura de toata atentia :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
costy1 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 salut, sunt Costy,student anul 1 la spiru haret,specializarea marketing.Va recomand tuturor aceasta facultate pentru ca examenele sunt tip grila, grilele sunt afisate cu 1 luna inainte si le rezolvam impreuna pe diferite forumuri. Daca sunteti curiosi intrati la forumul bobocilor de la spiru haret : http://www.picatura.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Din nefericire, da.. si Spiru Haret se cheama "universitate".. cu 10 pagini de invatat pe de rost la fiecare examen si cu 3 sferturi de subiecte date cu o luna inainte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiyana Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Ca sa te simti mai bine, te anunt ca vei simti diferenta unei facultati facute la stat... in practica, riaji. Nu te intreaba nimeni ce nota ai in licenta, nici nu ti se cere diploma la angajare, dar iti va fi mai usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
floaredeclontz Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Buna seara!Va saluta o "fiica ratacitoare"a acestui oras,nascuta aici in Galati in 1965,scolita aici pina in 1983,plecata ,"la repartitie",in Dobrogea,care la un moment dat s-a intors acasa-acasa fiind Galatiul,orasul meu frumos cu parfum de tei si Dunare si faleza si gradini pline de amintiri frumoase.-Sunt casatorita,am o fetita de 16 ani,careia am dorit sa-i oferim sansa de a creste tot aici unde am crescut si noi parintii ei-motiv pentru care acum 12 ani am revenit in Galati dupa o absenta de aproape15 ani.Am regasit farmecul orasului asa cum il stiam,poate mai frumos ,si acum ma bucur ca am ocazia sa vorbesc despre orasul meu cu alti galateni preocupati ,ca si mine,de bunul mers al cetatii(ar fi cite ceva de zis ,si am de gand sa o fac)-pina atunci insa ,va doresc tuturor mult bine si cit mai multe reusite personale! "Floare de clontz" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Bine ai venit! Simte-te ca acasă Link to comment Share on other sites More sharing options...
adyna2k6 Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Buna...sunt adyna am 31 de ani sunt casatorita de 9 ani,am un baietel de 3 ani si 5 luni..in Galati locuim in Micro 38...acum suntem in Italia de 2 ani si ne este mult mai bine decat ne era acasa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bada Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Salut! Sunt Bada si...atat, momentan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Welcome! Enjoy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Salut! Sunt Bada si...atat, momentan. Keep it that way Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kaisin Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Salvae, sunt Catalin, .... Bine ai venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kaisin Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviudeep Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Bun venit printre noi. "sedere" cat mai placuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariav10 Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 bine ai venit! ce inversunat pe Romania esti[cred ca nu numai]!welcome home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts