Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
:)) Da...asa-i! La Poiana se zice ,,paltonari"....La Busteni, locul unde-mi petrec vacantele de mai bine de 20 ani li se zice ,,pantofari".Sa-i vezi pe cocalari si pitipoance cum urca pe tocuri si buricele goale cu shuncile revarsandu-se peste pantalonii mulati cu turul mai jos de bikini-ELE. Si cu ciocate, blugi si geci de piele cu sacose de...,,BILLA" sau ,,Cora" in maini-EI- urcand pe crestele Caraimanului pe cel mai greu traseu din Bucegi: cruce albastra prin Jepi catre Cab. Caraiman. Vai de steaua lor si crede-ma,...desi fac des actiuni de voluntariat pe Bucegi,...mor cand ai vad,...dar mai mult, ma doare prostia tipic Damboviteana de Rahova, Magheru sau Dorobanti! Ei sunt acei turisti care pun pe treaba Salvamontistii datorita prostiei lor.Greata tipic bucuresteana si anume de a ignora tot ce tine de provincie...chiar si regulile muntelui.Chiar chiar muntele in sinea lui se afla unde???? In PROVINCIE!!! Asta e lumea ce ne inconjoara...si trebuie sa-i suportam...dar pana la o limita. Unii isi merita soarta de a muri pe creste de munte din cauza PROSTIEI. Sa nu acuzam muntele ca-si cere victimele sau ofrandele in vieti omenesti.Nu! Nu te trage pe tine, pe ala sau celalalt muntele de maneca sa urci in plin Ianuarie, pe viscol, in adidasi tip ,,Adidos" sau ,,Didibao" cu geaca ,, A.C. Milan"(replica!) pe crestele Bucegilor singur ca prostul cand absolut toate traseele sunt inchise iar ,,Baietii in Rosu" isi bat gura saracii in fiecare an si tot degeaba( baietii in rosu=Salvamontistii din Busteni)!! Eu nu compatimesc prostia ci rezultatele ei! Edited by Sergabi31
  • 3 weeks later...
Posted

Sunt Teodora acum,la nastere Daniela.

In mai implinesc 41 de ani, o varsta un pic complicata, frumoasa dar si cu multe problematici interioare. Am fost nascuta in Galati sau imprejurimi, apoi de la aproape un an si pana la 30 de ani am trait in Bucuresti.Am facut Academia de Teatru si Film, si apoi niste Mastere. Am lucrat ca ospatarita, apoi din studentie si dupa aceea ca jurnalist si acum ca economist. Am o familie frumoasa, cu realizarile si stresul pe care o viata foarte activa il presupune in ziua de azi. As dori sa acord mai mult spatiu familiei, dar job-ul ma poarta o mare parte din timp in strainante si deocamdata nu pot face schimbari majore...Poate intr-o zi...

Sunt foarte sensibila, isteata, foarte determinata si incapatanata si putere de munca in a realiza ceea ce mi-am pus in cap.Am o fire vesela si ironica acasa, un pic mai dura la serviciu...

Imi plac filmele, lectura, animalele (imi ador animalutele, un caniche fetita de 11 ani, Shiny si papagalita naostraTotizzi, sa conduc masina, sa scriu si de ceva timp am inceput sa mai experimentez in bucatarie..

O seara buna,

Teo

• 1 month later...
Posted

In primul rand imi cer scuze vizavi de intarzierea cu care ma prezint. Numele meu e Cezar si am 31 ani. Trebuia sa testez terenul si sa-mi fac o idee daca merita sa petrec timp pe aici. Imi place sa fiu la curent cu tot ce se intampla si incerc sa ma implic activ in viata acestui oras. Dar asta e o alta poveste pe care o voi impartasi voua, in timp...

Forumul e ok, cred ca ar fi fost si mai fain daca exista o replica la aceste stiri/articole. Si nu ma refer la orice comentarii ci la acelea de la oameni care au tangenta cu subiectul/institutia in cauza, deoarece de multe ori ziaristul umfla stirea sau o primeste gata umflata.

Toate bune !

Posted

Cine sunt eu, cine e AdiTZA...Cam greu...

Eu sunt cel care comenteaza aiurea la articiolele VL.

Eu sunt cel care face taraboi, promovand decenta si bunul simt.

Eu sunt cel ce uraste sa fie furat pe fata de cei alesi de altii (sau intre ei).

Eu sunt cel care arunc ambalaje, PET-uri, ciunga, chistoacele si ce mai consum, peste tot.

Eu sunt cel care asculta manele fara numar, la maxim, dintr-o masina de mare lux, care are in loc de suport de pahar si scrumiera, un kit "high-teck" de decopertare a semintelor, pe care ulterior le arunc din masina, la semafor.

Eu sunt soferul care da peste tine (daca esti batran, esti in scaun cu rotile, daca impingi un carut pentru copii, daca esti roller), si nu te grabesti naibii cand treci pe zebra sau pe verde.

Eu sunt cel care face gratare dupa ce vin din Spania intre blocuri, la garaje, care lalai manele si-mi dau obstescul sfarsit inecat, la refren, cu un mic.

Eu sunt cel care fac gratare in padure, pe spatiul verde, in rezervatii naturale, care nu ma mai obosesc sa strang gunoiul dupa mine, lasand in urma toate resturile festinului pentru care am facut CAR sau imprumut la banca.

Eu sunt cel care, chinuit de talent, ma reproduc pe ziduri, garduri, monumente istorice, arhitecturale, lasandu-te pe tine, fraiere, sa te oftici ca nu ai talent.

Eu sunt cel care te duce de la un capat la altul al orasului, in fum de tigara si in basii celui mai tare "turbo-sistem" pe care l-ai vazut/auzit vreodata.

Eu sunt cel care te tine 5 minute la semafor, pentru ca "e criza bah, e foame de bani, daca nu-ti convine, ia taxiul".

Eu sunt cel care danseaza cu duba din frana si acceleraite, pe ritmurile celei mai "new entry" melodii, si din cauza caruia, tu cobori cu dureri de gat, dezorientat, la alta statie.

Eu sunt cel care ridica nori de praf cu matura, mutand gramajoarele de gunoi de pe o strada pe alta.

Eu sunt cel care iti spoieste parbrizul la semafor, fara sa-mi pese ca abia ai iesit de la spalatorie, si daca nu-mi dai, te las asa, cu jeg pe parbriz, zgarcitule!.

Eu sunt cel care iti trag flegme si iti scuip coji de seminte pe haine, daca treci prin fata mea.

Eu sunt cel ce iti ia locul de parcare, pentru ca am masina mai noua si mai tare decat rabla ta.

Eu sunt cel ce scoate copilul la aer, pe Brailei, in gaze de esapamet, lasand-ul sa se joace cu rahatei de caine, fumand tacticos si cu talent o tigara in timp ce ii bag suzeta in gura lu' neastamparatu' care a dat mingea in strada. Ce bine era daca era un gard...

Eu sunt cel care arunca gunoiul, in sac sau nu, de la balcon. Mai bine treceai pe acolo, sa am si eu de cine rade.

Eu sunt cel care isi face nevoile in scara ta de bloc, eventual stergandu-ma cu facturile tale.

Eu sunt cel care te calc in picioare cand e oferta in Billa sau Real. Acum nu ca as merge zilnic la cumparaturi, dar macar de doua ori pe an, tot te imping cu carutul de la spate, ca merge coada cam greu si mi-am lasat copilul cu un pachet de tigari si o cutie de chibrituri in sufragerie.

Eu sunt cel care iti promite asfaltari, reabilitari, scuzandu-ma ulterior ca a aparut o situatie neprevazuta si, te las asa, cu bucsa-n groapa.

Eu sunt cel ce isi pune termopane transparente de sus pana jos, sa vedeti voi, sarantocilor, carpeta "Rapirea din Serai" de pe perete, "Pescarul chinez" de pe mileul apretat si calcat de pe televizorul cu plasma ultra high definition pe care l-am cumparat ieri.

Eu sunt cel ce duce gunoiul cu Audi Q7, si il arunc langa tomberon, pentru ca nu vreau sa-mi umplu de praf pantofii de lac cu varf intors abia luati din Italia de la SH.

Eu sunt cel care parcheaza pe trotuar, pe trecerea de pietoni, in fata garajului tau, pentru ca asa vreau eu.

Eu sunt doar un simplu galatean, putin iesit prin alte locuri, care, intors acasa, vomita in fiecare zi cand iese din bloc si vede unde s-a intors. Mai bine ramaneam dreaq acolo, mama lor de civilizati nesimtiti care ne imprumuta cu bani sa ne civilizam si noi, bani pe care ii cheltuie fara discernamant cei care promit "marea iesire din criza", in timp ce ne infunda tot mai adanc in ea.

Lista poate continua, luand exemple din articolele Viata Libera si din viata de zi cu zi. Bine ca se poate edita postarea, asa ca, lista ramane deschsa. Astept sugestii si propuneri.

Am un baietel de doua luni si doua saptamani de care mi-e mila de fiecare data cand ma gandesc ca, probabil, nu voi putea prea curand sa il duc inapoi in tara unde a fost conceput, pentru ca AICI, viitorul lui este compromis de sistemul idiot in care zacem de 20 de ani, si din care nu vom iesi nici in urmatorii 20.

Posted

Atatea nebunii insiruite, prea multe chiar adevarate imi cam taie pofta de ras.

Nebunii pe care si noi le facem, poate chiar fara sa ne dam seama...doar suntem galateni si asta ne ocupa tot timpul...

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

renunt la jurist...raman doar nihilist.

cred ca o sa renunt si la galatean...raman doar super m/

De la cate posturi in sus devin si eu "Super/ba"? :)

• 2 weeks later...
Posted

Eu am preferat sa ma prezint in privat, doar pentru persoanele interesate...

Ma numesc Ana-Maria, sunt din Galati, am studiat in Cluj, lucrez in Bucuresti. Intru pe acest forum pentru ca imi aminteste de "casa" si pentru ca ma simt galateanca (chiar super-galateanca de la o vreme :) ).

• 4 weeks later...