piticot Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Buna,Numele meu este Nadia, am 30 de ani iar momentan lucrez ca educatoare.
A.C.M.G. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Suntem un grup de avocati, juristi, judecatori, economisti si lichidatori judiciari, care pe langa profesia de baza au facut aceste cursuri de mediere cu foarte multi ani in urma. Observand evolutia -procesului de mediere in Romania si faptul ca sunt eforturi pentru implementarea acesteia la nivel legislativ, coroborat cu faptul ca spetele de mediere ridica probleme la nivel juridic, pe care unii dintre mediatori nu le-au aprofundat prin studii juridice de specialitate, am considerat ca e spre binele societatii galatene sa aiba un punct de reper pe harta Galatiului in ceea ce priveste acest domeniu.Astfel , precum se stie unde se platesc impozitele sau unde sa gaseasca un avocat, tot in acelasi sens, am considerat ca e necesar ca concetatenii si colegii nostri sa gaseasca asociatia noastra pe harta punctelor de interes in orice caz de litigiu.Important consider ca este faptul ca asociatia noastra isi ofera sprijinul si suportul pentru oricine este interesat, avand in plan organizarea in mod gratuit de work-shop-uri sau sedinte de analiza a spetelor cu care noi ne confruntam pentru ceilalti colegi mediatori. Si orice inceput, are un demers...al nostru este acesta, motivat de faptul ca dorim sa cunoastem si sa strangem acei oameni doritori, cu adevarat, de dezvoltarea competentei profesionale!
Recommended Posts